free download 78 travel guides written by experts

Finlandia Vodka mixeaza online-ul cu offline-ul intr-o experienta neconventionala:

your #lessordinary party

La mijlocul lunii aprilie, Finlandia Vodka lansa pe Facebook [https://www.facebook.com/FinlandiaVodkaRO] aplicația Your #lessordinary party, un pretext pentru cei mai curioși fani ai brandului de a proiecta o petrecere aflată la polul opus al convenționalului.

Peste 2.800 de utilizatori au acceptat provocarea Finalndia Vodka de a explora neobișnuitul si, timp de o luna, si-au imaginat in online, ca mai apoi sa-si concretizeze in offline petrecerea ideala: au ales cocktailuri, au inventat set-up-uri, au creat playlist-uri și, în urma alegerilor făcute, au intrat într-una dintre cele trei echipe, conduse de cate un cuplu care intruchipa cel mai bine spiritul fiecarei echipe: The Mixers [Mirela Fraser și Radu Mada], The Wanderers [Adina Grapa și Omar Albitar] și The Enigmatics [Laura Lazar și Vicențiu Butoi]. 775 de voturi au făcut ca cei 428 de enigmatici din echipa designerului Laura Lazăr și a solistului The Speakers, Vicentiu Butoi, să fie câștigători.

La final de online, totul s-a mutat în offline, la Palatul Camerei de Comerț, una dintre cele mai impresionante cladiri din București, unde primii 25 de utilizatori cu cele mai multe voturi din fiecare echipă și-au invitat câte 4 prieteni să experimenteze live neconvenționalul unui party #lessordinary.

Panoul cu sensor kinect care identifica siluetele invitaților și le adăuga elemente interactive, ca aripi negre sau senzația de gheață care se sparge, cortina neagră din spatele căreia ieșeau mâini care serveau cocktailuri, piața de fructe și catamaranul transformat în bar au fost cateva din elementele neasteptate care au adus la viata petrecerea inceputa pe facebook.

The Speakers, un proiect proaspăt, cu vibe-uri puternice de retro-rock venite direct din inima Londrei a deschis petrecerea, iar Delia Matache împreună cu Marius Mihalache la tambal au surprins audienta cu un moment muzical original și surprinzător.

Your #lessordinary party a însemnat un amestec vibrant între stilurile muzicale diferite ale artiștilor de pe scenă, cocktailurile seducătoare și elementele neobișnuite de set-up, toate mixate într-un spațiu cu o arhitectură impresionanta, pentru o viata mai putin obisnuita.

“Noua platforma de comunicare Finlandia, to the life less ordinary, ne încurajează să descoperim lucrurile si locurile diferite care ne fac viata mai frumoasa si ne ajuta sa evadam din rutina. Your #lessordinary party a fost prima petrecere a brandului care a pornit din online și s-a concretizat într-o petrecere neconvențională în mediul real” a declarat Cosmina Balaban, Portfolio Brand Manager, Brown-Forman.

Echipa Brown-Forman

Cosmina Balaban – Portfolio Brand Manager
Cezar Garbea – Portfolio Marketing Manager
Titi Balteanu – Events & Promotions Manager
Iulian Magureanu, Razvan Dragu, Georgiana Nicuta, Loredana Barbu – Events Team

Echipa Wunderman

Mona Voinescu – Account Manager
Ana Maria Rudan – Digital Account Manager
Cristian Florea – Technical Developer
Cristina Lambru – Senior Copywriter
Alex Parvu – Senior Art Director
Rafaela Moroe – Social Media Manager

Bucuresti, 11.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *