bucharest tech week 2021

Finit Grup Romania relanseaza site-ul www.biocombustibil.com

In luna August 2007, Finit Grup Romania, cu sprijinul companiei de web design Online Media Marketing, a relansat site-ul www.biocombustibil.com.

Finit Grup Romania sustine interesele clientilor si partenerilor sai de afaceri prin oferirea unui instrument util de informare permanenta si completa in domeniul productiei biodieselului.

In noua structura, tematica site-ului este reprezentata de domeniul productiei de biodiesel in general, fiind structurata in sectiuni ce abordeaza teme de interes major, precum avantajele tehnologice ale biocombustibilului si eficienta procesului tehnologic, informatii privind standardele europene, legislatia din Romania si cerintele ce trebuie respectate in acest domeniu, precum si modalitatile de productie a biodieselului. Va invitam sa beneficiati de avantajele si oportunitatile oferite de www.biocombustibil.com.

Finit Grup Romania este format din companii specializate in consultanta pentru afaceri si management, care au ca directie de dezvoltare domeniul investitiilor financiare in sectoarele economice cu rata mare de dezvoltare si cu perspective de crestere economica semnificativa. Domeniile in care Finit Grup Romania activeaza si pe care doreste sa le dezvolte in continuare sunt dezvoltare proiecte imobiliare, finantari proiecte de investitii (rambursabile si nerambursabile), consultanta financiar–contabila si consultanta juridica in domeniul economic.
 

Bucuresti, 29.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *