metalshow

Finit Consult & Management SRL ofera consultanta cu avans zero

Finit Consult & Management SRL (www.finit.ro) lanseaza o OFERTA UNICA pe piata! Astfel, va acordam CONSULTANTA CU AVANS ZERO pentru contractele de consultanta incheiate in perioada 1.11.2007 – 30.11.2007.

Aveti un plan de investitie, de extindere si/sau de modernizare a activitatii dumneavoastra? Acum aveti posibilitatea, accesand Fondurile Structurale si de Coeziune, sa recuperati pana la 70 % din investitia realizata, ca ajutor financiar nerambursabil! Finit Consult & Management SRL, membra a Finit Grup Romania, ofera servicii de consultanta si asistenta pentru proiecte finantate prin Instrumentele Structurale. Oferim asistenta tehnica si consultanta pentru accesarea fondurilor de finantare europene, serviciile noastre adresandu-se intreprinzatorilor mici si mijlocii, intreprinderilor mari, autoritatilor si institutiilor locale, regionale si nationale.

Pentru fiecare plan de investitie va oferim experienta noastra in derularea de proiecte finantate prin fondurile europene. Expertii nostri sunt alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul proiectului, de la formularea ideii la implementarea acesteia.

Prezentati-ne proiectul dumneavoastra, solicitati informatii suplimentare si va vom acorda consultanta privind:
–    eligibilitatea si marimea finantarii nerambursabile
–    tipul investitiilor eligibile
–    redactarea cererii de finantare nerambursabile
–    pregatirea documentatiei suport
–    asistenta pe durata implementarii proiectului
–    asistenta si consultanta post – finantare

Bucuresti, 30.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *