free download 78 travel guides written by experts

Finisari netede cu noul slefuitor PEX 300 AE Compact de la Bosch

Bosch anunţă lansarea unui nou model de şlefuitor – PEX 300 AE Compact –, care pe lângă faptul că este cu 12 la sută mai compact faţă de predecesorul său, prezintă şi un echilibru superior datorită mânerelor montate astfel încât să ofere o poziţie optimă de susţinere raportată la centrul de greutate al şlefuitorului. Mai mult, noul ventilator al uneltei ajută foarte mult la reducerea vibraţiilor acesteia, ceea ce o face mai uşor de manevrat. Nivelul scăzut de praf din timpul lucrului se datorează sistemului de microfiltrare Bosch, iar aplicaţia „Paper Assistant“, permite o schimbare facilă a foii abrazive. Pe lângă toate aceste avantaje ale noii unelte, PEX 300 AE Compact nu alunecă din mâna utilizatorului, datorită designului ergonomic şi materialului softgrip.

Noul şlefuitor cu excentric PEX 300 AE Compact este dotat cu motor de 270 W şi permite preselectarea vitezei de lucru. Acest aspect este deosebit de util când se lucrează pe suprafeţe vopsite, deoarece folosind o treaptă de viteză inferioară, se asigură faptul că vopseaua nu se va încinge. Şlefuirea, indiferent dacă este vorba de mobilă veche, praguri de uşi, scări sau suprafeţe vopsite, poate fi realizată într-un timp mai scurt şi fără a bloca hârtia abrazivă.

Setul de livrare conţine geanta de plastic compactă pentru depozitare şi transport în condiţii optime, hârtie abrazivă cu granulaţia 80 şi sistemul „Paper Assistant“, pentru un schimb rapid al foii de lucru şi o mai bună priză a hârtiei abrazive.

Specificaţii tehnice

BOSCH PEX 300 AE

Putere [W]

270

Număr de vibraţii [minˉ¹]

4000-24000

Excentricitate [mm]

2

Diametru disc abraziv [mm]

125

Ataşament foaie abrazivă

Velcro

Dimensiuni [mm x mm x mm]

281x111x152

Greutate [kg]

1.5

Despre Divizia de Scule Electrice Bosch

Divizia de Scule Electrice a Grupului Bosch este lider mondial pe piaţa sculelor electrice şi a accesoriilor aferente. În 2010, divizia a generat vânzări de peste 3,5 miliarde de euro, din care 90% în afara Germaniei. Cu mărci precum Bosch, Skil şi Dremel, divizia se caracterizează prin concentrare pe clienţi şi progres tehnologic. Principalii factori de succes sunt puterea şi ritmul inovaţiilor. În fiecare an, Bosch Power Tools lansează peste 100 de produse noi pe piaţă. În 2010, 40% din vânzări au fost generate de produse aflate pe piaţă de mai puţin de doi ani. Toate cele cinci segmente de business ale Bosch Power Tools – scule electrice portabile, scule staţionare, accesorii, aparate de măsură şi scule electrice de grădină – au avut o performanţă peste cea a pieţei.

Grupul Bosch este principalul furnizor global de tehnologie şi servicii. Potrivit cifrelor preliminare, aproximativ 283.500 de asociaţi au generat vânzări de 47,3 miliarde de euro în domeniul tehnologiei auto şi industriale, bunurilor de larg consum şi tehnologiei construcţiilor în anul fiscal 2010. Grupul Bosch include Robert Bosch GmbH şi cele peste 300 de filiale şi companii regionale din peste 60 de ţări. Dacă sunt incluşi şi partenerii de vânzări şi servicii, Grupul Bosch este reprezentat în aproape 150 de ţări. Această reţea globală de dezvoltare, producţie şi vânzări reprezintă fundamentele creşterii viitoare. Bosch a alocat în jur de patru miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare în 2010 şi a depus cereri pentru peste 3.800 de brevete în întreaga lume. Prin toate produsele şi serviciile sale, Bosch îmbunătăţeşte calitatea vieţii, furnizând soluţii care sunt atât inovatoare, cât şi benefice.

Mai multe informaţii sunt disponibile la adresele www.bosch.com.ro şi www.125.bosch.com.

Bucuresti, 14.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *