free download 78 travel guides written by experts

Finetea si stralucirea casmirului in noul balsam Gerocossen

Îngrijirea corectă a părului presupune, pe lângă spălarea cu un şampon adecvat tipului de păr, şi aplicarea unui balsam care să facă părul mătăsos, lucios şi uşor de pieptănat. De aceea, Gerocossen a inclus în gama Activa Plant, disponibilă acum într-o nouă prezentare şi cu un conţinut generos, de 400 mililitri, şi un balsam pentru toate tipurile de păr, pe bază de proteine din grâu şi proteine din caşmir.

Complexul fitoterapeutic bioactiv format din proteine din grâu şi proteine din caşmir pătrunde în fibra capilară şi îi reface structura, dând părului vigoare, strălucire şi volum. Regenerat în profunzime, părul devine mai puternic, mai sănătos şi mai uşor de coafat. Balsamul se aplică pe părul proaspăt spălat şi se masează delicat. Se lasă să acţioneze câteva minute, apoi se clăteşte din abundenţă. Pentru eficienţă maximă, folosiţi în prealabil şamponul Gerocossen Activa Plant adecvat tipului de păr.

Produsul este testat dermatologic şi nu conţine parabeni sau silicon.

Preţ: 14,76 lei (400 ml)

Proteinele din grâu revitalizează părul predispus la despicare, pătrunzând adânc în firul de păr şi netezindu-i structura. La rândul lor, proteinele din caşmir regenerează şi fortifică fibra capilară, făcând părul mai suplu, mai mătăsos şi mai uşor de pieptănat. Cele mai recente studii ştiinţifice au demonstrat asemănarea dintre structura proteinelor din caşmir şi cea a firului de păr. Proteinele din caşmir sunt considerate doctorii părului fragil, casant, degradat.

Produsele din gama Gerocossen Activa Plant se găsesc în magazinele de profil, dar şi online, în magazinul cu produse româneşti Dacic Cool (www.daciccool.ro).

Bucuresti, 19.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *