free download 78 travel guides written by experts

Finantare avantajoasa pentru masinile rulate: leasingul auto

Tot mai multe persoane aleg sa achizitioneze masini second hand. Aceasta este o oportunitate accesibila de a avea masina preferata, la un pret avantajos. In trecut, masinile rulate erau privite cu scepticism, insa aparitia unor dealeri autorizati care testeaza riguros si repara masinile inainte de punerea lor in vanzare, a facut procesul de cumparare al unei masini mult mai simplu.

Daca doresti sa achizitionezi auto rulate leasing, dealerii auto au pus la dispozitie cateva metode de achizitie avantajoase: achizitie masini prin credit auto si leasing.

leasing auto
Sursa foto: auto-leasing.ro

Pasi pentru incheierea unui contract de leasing

Dealerii autorizati iti pot oferi asistenta profesionala in gasirea masinii/masinilor ideale. Acestia ofera contracte atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice.

Gasirea dealerului potrivit: presupunem ca stii deja modelul preferat de masina. Dupa acest pas, fa o cercetare online pentru a vedea care sunt dealerii disponibili din zona ta. Urmareste-le activitatea si oferta de masini leasing, dar contacteaza-i si telefonic pentru a vedea daca modelul tau preferat este disponibil sau va fi disponibil in curand. De asemenea, incearca sa ai in vedere si alte modele de masini. Dupa cum probabil stii deja, oferta de masini rulate nu este atat de variata precum cea de masini noi, asa ca exista o posibilitatea ca modelul ales de tine sa nu fie disponibil la niciun dealer autorizat.

Identificarea masinii cu cea mai buna valoare reziduala: chiar daca iti doresti un anume model de masina, este necesar sa iei in considerare toate costurile si toate modalitatile de a le reduce. Pana la urma, acesta este motivul principal pentru care alegi o masina rulata in leasing. Astfel, dupa o scurta cercetare, poti afla care sunt cele mai avantajoase masini in ceea ce priveste valoarea reziduala – suma pe care clientul care a apelat la contractul de leasing trebuie sa o plateasca la final.

Calcularea costurilor totale: cele mai multe contracte de leasing au o durata de 36 de luni. Dupa aceasta perioada ai posibilitatea de a inapoia masina sau de a o cumpara. Totusi, trebuie sa tii cont de costurile necesare pentru detinerea acestei masini pe parcursul a trei ani. Exista pe internet mai multe calculatoare care pot face o simulare si iti pot arata care este costul lunar al unui contract de leasing.

Avantajele unui contract de leasing

Modalitatea de finantare prin leasing este avantajoasa deoarece:
Valoarea ratelor lunare este scazuta: pretul unei masini second hand este, in mod evident, mult mai mic, atat datorita deprecierii din primii anii, cat si a utilizarii acesteia. Astfel, rezulta o rata lunara mica care iti va permite sa te bucuri de o masina superba fara stres din punct de vedere financiar;
Avansul de leasing poate avea o valoare scazuta: intre 10 si 15% din valoarea masinii.
Exista posibilitatea de achizitie a masinii la un pret foarte mic la finalul contractului de leasing;
Procedura de achizitie este simpla, iar posibilitatea de a schimba masina fara efortul de a o vinde este tentanta.

leasing auto
Sursa foto: auto-leasing.ro

Descopera posibilitati avantajoase de finantare

Auto-Leasing este un dealer care se ocupa de vanzari auto second hand care impresioneaza printr-o colectie semnificativa de masini, cu diferite motorizari si dotari.

Clientii sunt multumiti, in special, de calitatea serviciilor si calitatea tehnica a masinilor oferite. Profesonistii Auto-Leasing se asigura ca orice masina este la zi cu ITP, nu a avut accidente majore, are toate actele in regula si un kilometraj redus.

Acceseaza site-ul sau contacteaza specialistii la numerele afisate pe site si descopera masinile de care ai, cu adevarat, nevoie.

Articol de Andreea M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *