metalshow

Finansbank si Maximize Communications investitiile IMM-urilor

Luna decembrie marcheaza lansarea unui nou produs destinat finantarii IMM-urilor – InvestFinans. Astfel, Finansbank demonstreaza inca o data implicarea in sustinerea proiectelor Intreprinderilor Mici si Mijlocii prin lansarea de produse inovatoare, specifice nevoilor de finantare ale fiecarui domeniu de activitate.

InvestFinans isi propune sa ofere firmelor mici si mijlocii o solutie de finantare, pentru a putea face fata cu succes schimbarilor legate de integrarea in Uniunea Europeana, astfel incat sa isi poata dezvolta si sustine afacerile pe Piata Unica Europeana.

Astfel, InvestFinans ofera finantare de pana la 100% (inclusiv TVA), pentru credite de maxim 200.000 EUR, durata de finantare fiind de pana la 7 ani, iar perioada de gratie de pana la 9 luni. Principalele destinatii ale creditului sunt finantarea achizitiilor de echipamente si mijloace fixe, dar si a modernizarii si extinderii de imobile (birouri, depozite, spatii productive, etc.).

Conceptul creativ pe care se bazeaza comunicarea InvestFinans, realizat de catre Maximize Communications, se concentreaza tocmai pe expunerea in mod direct a unor exemple de investitii, ca expresie a unui produs care se adapteaza unei game largi de domenii de activitate.

“Materialele de comunicare pentru produsele dedicate IMM-urilor – marcate cu stampila “IMM” – au fost create pornind de la nevoile specifice ale detinatorilor acestor tipuri de companii si transmit intr-un mod clar, dar ingenios, beneficiile produselor,” afirma Ioana Popescu, din partea agentiei Maximize Communications.

Lansarea produselor special dedicate IMM-urilor a fost foarte bine primita de piata, oferta Finansbank atragand pana in acest moment 2.000 de clienti noi pentru acordarea de credite si peste 4.000 de clienti pentru operatiuni  curente.

La numai cateva luni de la lansare, un alt produs – MedicalFinans – s-a bucurat de aprecierea sectorului medical din Romania, la a carui dezvoltare si-a adus o importanta contributie. Dovada o reprezinta obtinerea de catre Finansbank a trofeului “Medic.ro” pentru „Cea mai importanta banca, firma de leasing, societate de asigurari pentru sistemul sanitar” la Gala Premiilor de Excelenta Medic.ro 2006.

Un alt produs dedicat investitiilor este TransportFinans, produs de creditare destinat achizitiei de vehicule comerciale si autovehicule, aducand proprietarilor de IMM-uri doua mari avantaje: pana la 100% finantare si un credit incepand cu 0% dobanda. Aceste avantaje, precum si destinatia creditului sunt evidentiate printr-o combinatie grafica ingenioasa de text, ilustrand conturul unui autovehicul.

“Imbogatirea portofoliului nostru cu pana la 2.000 de clienti noi dovedeste increderea clientilor in produsele si serviciile noastre. Promovarea acestora este realizata de catre un personal specializat din cadrul sucursalelor Finansbank, cu ajutorul unor materiale special realizate si dedicate fiecarui produs in parte. Avand in vedere cererea existenta pe piata, pentru 2007 ne dorim atragerea a inca 5.000 de clienti pentru diferitele tipuri de credite pe care le oferim.” declara Dl Cemal Yildirim, Vice-Presedinte Adjunct Divizia IMM Finansbank Romania.

Din partea Finansbank proiectele au fost realizate de catre: Mustafa Cavusoglu – Head Marketing SME Banking, Aysegul Altay –PR Director, Laura Mut- Manager SME Marketing, Adela Visan – Product Manager

SME Marketing, Iulian Pascu – Product Manager SME Marketing, Mihaela Olaru – Product Manager SME Marketing.
Echipa Maximize Communications responsabila pentru realizarea acestor proiecte este alcatuita din Elena Scutaru – Account Director, Ioana Popescu – Account Executive, Otilia Coman  – Deputy Creative Director, Ovidiu Juravle – Art Director si Angela Popescu – Copywriter.

Bucuresti, 22.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *