free download 78 travel guides written by experts

FINANCE FOR THE NON FINANCIAL MANAGER

Bucureşti, 19 Mai 2006 

International Canadian Management Agency continuă seria seminariilor destinate celor mai noi modele de management şi business administration.

SEMINARUL FINANCE FOR THE NON FINANCIAL MANAGER din data de 19 Mai 2006 va avea loc la Hotelul Sofitel Bucureşti, Sala New York şi este deschis tuturor celor interesaţi în dobândirea unor cunoştinţe solide de finanţe, dar mai ales celor interesaţi să integreze conceptele financiare în managementul deciziilor.

Pentru acest seminar, International Canadian Management Agency (ICMA) vi-l propune ca speaker pe profesorul canadian Robert Ironside, cu o experienţă de peste 20 de ani în finanţe şi economie. De asemenea, Dl. Ironside a fost co-fondator şi director al corporaţiei Primeline Capital, iar în prezent este preşedintele companiei Learning Dividens, o importantă companie de finanţe canadiană.

SEMINARUL MARKETING: THE KEY TO CORPORATE SUCCESS din data de 16 Iunie 2006 va avea loc la Hotelul Sofitel Bucureşti, Sala New York şi se adresează tuturor oamenilor de afaceri care vor să aprecieze şi să utilizeze cât mai eficient instrumentele de marketing pentru transformarea organizaţiei lor într-una de succes.

Conferinţa propusă de ICMA va fi susţinută de Dr. Gurprit Kindra, profesor de marketing prin excelenţă, şeful catedrei de marketing din cadrul Universităţii din Ottawa. Dl. Kindra este şi un bine cunoscut consultant în Canada. Printre clienţii săi îi amintim pe The World Bank, Industry Canada, Health Canada, Public Service Commission, Employment and Immigration.

Despre  International Canadian Management Agency

International Canadian Management Agency este rezultatul colaborarii dintre profesionisti de top din Romania si Canada, colaborare in urma careia a luat nastere o companie de talie mondiala specializata in cercetare de piata, training si dezvoltare pentru manageri din sectorul public si privat.

Aria de expertiza a ICMA acopera domenii precum: marketing strategic, marketing public si social, managementul schimbarii, dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii,
management financiar, dezvoltarea de aliante regionale si globale, managementul sistemelor informationale.

Printre clientii companiei afiliate din Canada fac parte: Banca Mondiala, Canadian International Development Agency (CIDA), Guvernul Cubei, majoritatea departamentelor din cadrul Guvernului Canadei precum si numeroase institutii si companii din Europa, Asia si America de Nord.

Pentru detalii şi înscrieri, accesaţi www.icmaromania.ro sau sunaţi la numărul de telefon 021 – 207 58 99.

Bucuresti, 25.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *