Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Finaluri de sezon

Numai tată să nu fii!, Paradisul lui Michelle si În mintea criminalului se apropie de sfârșit la Diva Universal

Iunie este luna marilor finaluri se sezon la Diva Universal. Trei seriale iubite de public se apropie de sfârșit: Numai tată să nu fii! (sezonul 2), Paradisul lui Michelle (sezonul 1) și În mintea criminalului (sezonul 1).

Episodul final al sezonului 2 din Numai tată să nu fii! va fi difuzat la Diva Universal luni, 24 iunie, de la ora 21:00. Clanul Braverman îşi face griji pentru starea lui Amber după accident, Max şi Adam se ceartă, iar descoperirea unui test de sarcină pozitiv declanşază discuţii aprinse şi complicate.

Miercuri, 26 iunie, vor urmări la Diva Universal ultimul episod din Paradisul lui Michelle. Primul sezon al serialului semnat de Amy Sherman-Palladino se încheie când Michelle (Sutton Foster), care face eforturi să se adapteze la viaţa într-un orăşel somnoros pe nume Paradise, se pregăteşte să plece spre marele oraş, ca să dea o probă pentru un spectacol la Los Angeles. Pe de altă parte, Sasha şi Boo se confruntă cu diverse dileme în relaţiile lor.

Și În mintea criminalului (sezonul 1) se apropie de final, ultimul episod fiind difuzat la Diva Universal joi, 27 iunie, la ora 21:00. Primul sezon al aventurilor lui Patrick Jane (Simon Baker), un aşa-zis medium devenit detectiv de elită, ajunge într-un punct culminant când el primeşte un indiciu care l-ar putea trimite pe urmele lui Red John, criminalul în serie care i-a ucis familia. Acest ucigaş pare să ia peste picior echipa, mergând până acolo încât îşi arborează pe cer simbolul atât de cunoscut, chipul zâmbitor cu care îşi semnează fiecare crimă. Echipa găseşte o femeie care a avut o relaţie cu el, dar aceasta este oarbă, deci nu le poate oferi decât dovezi bazate pe simţurile de care se poate folosi.

Nu pierdeți marile finaluri de sezon la Diva Universal, între 24 și 27 iunie!

Bucuresti, 19.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *