free download 78 travel guides written by experts

Finalistii la Informatica Innovation Awards 2010

Informatica Corporation (NASDAQ: INFA) lider mondial in software de data integration a anuntat finalistii in competitia Informatica Innovation Awards 2010. Cele 8 categorii de premii in tehnologie si afaceri sunt o recunoastere a organizatiilor innovative care folosesc Platforma si serviciile Informatica si care obtin valoare maxima din implementarile de data integration.

Onorand acele companii care au avut performanta si rezultate foarte bune din data integration, Informatica va anunta categoriile individuale de castigatori precum si castigatorul ‘’cel mai bun dintre cei buni’’ pe 2 noiembrie la Washington, Gaylord National Hotel, ca parte din Conferinta anuala Informatica (editia 11) – Informatica World 2010. Pentru prima data, castigatorii vor fi selectati de catre public prin vot online pe site-ul de premieri ( award website ). Votarea a inceput la mijlocul lunii August.

Finalistii au fost selectati din cei 4100 de clienti care au prezentat cea mai buna utilizare a Plaformei Informatica. Platforma sustine toti pasii in data integration life cycle si ajuta companiile sa obtina avantaj competitiv in afacerile lor, costuri mai mici, cresterea productiei si reducerea riscurilor.

“A fi recunoscut ca finalist in programul Informatica Innovation Award este o onoare pentru noi’’ a spus Tim Leonard, CTO si vicepresedinte IT la US Xpress Enterprises, Inc. “Este imperativ sa avem o viziune precisa a datelor clientilor nostri si am vazut o recuperare a investitiilor aproape imediata – de fapt in cateva luni. Participarea la acest program ne-a dat posibilitatea de a ne evalua eforturile. Noi si ceilalti finalisti demonstram cum utilizarea tehnologiei de integrare poate creste semnificativ valoarea datelor si performanta oricarei organizatii’’.

Bucuresti, 31.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *