free download 78 travel guides written by experts

Finala X Factor, de interes national. Romanii isi pot vota favoritii la casele de pariuri

Antena 1Doar câteva zile îi mai despart pe telespectatori de marea finală X Factor, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodată atât pentru cei patru finalişti ai super show-ului, cât şi pentru telespectatori, care au acum ocazia să îşi voteze preferatul desemnându-l astfel câştigătorul celui de-al treilea sezon X Factor, dar şi al marelui premiu în valoare de 120 000 de euro. Nu doar câştigătorul X Factor îşi poate rotunji veniturile, ci şi telespectatorii, pentru că o casă de pariuri din România a scos cote pentru finaliştii show-ului, pentru al treilea an consecutiv.

Bookmakerii de la casa de pariuri îl dau drept favorit pe Alex Maţaev, îndrăgitul rocker din Republica Moldova, cu o cotă de piaţă de 1.90, urmat îndeaproape de Florin Ristei, principalul său contracandidat, cu 2.25 cotă la câştigarea concursului. Conform cotelor casei de pariuri, la polul opus se află sătmăreanul Bogdan Bratiş, cei care vor paria pe el având şansa să îşi înzecească sumele jucate, în cazul unei victorii a „micului Zuckerberg” cum a fost el numit de juraţi. Mădălinei Lefter, micuţa de 15 ani care a impresionat Italia, fiind aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John, casa de pariuri i-a oferit o cotă de 7.5.

Mădălina Lefter, Bogdan Bratiş, Florin Ristei şi Alex Maţaev sunt cei patru finalişti care luptă pentru titlul X Factor, dar şi pentru marele premiu în valoare de 120 000 de euro. Au demonstrat că merită un loc în marea finală, însă doar unul poate ieși învingător, iar publicul va fi cel care va decide. Emoțiile sunt mari, iar show-ul difuzat duminica viitoare se anunță a fi senzațional. Pe scena X Factor va susţine duminica aceasta un super recital trupa Zdob şi Zdub.

Bucuresti, 18.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *