free download 78 travel guides written by experts

Finala Vocea Romaniei, un show la superlativ – lider de audienta pe toate segmentele

Finala Vocea României a fost un show grandios învăluit în emoție, tensiune și măreție. Cei patru antrenori – Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă au gândit momente excepționale, show-uri individuale în adevăratul sens al cuvântului pentru fiecare dintre cei patru finaliști. Invitați surpriză, oameni cu un talent nemărginit și o carieră de invidiat în muzică au urcat pe scenă alături de concurenți, pentru a da naștere unor momente de neuitat.

Minutul de maximă audiență de la 20:55 a adus în fața televizoarelor aproximativ 2.3 milioane de români, iar pe întreg parcursul emisiunii evoluția concurenților a fost urmărită de aproape 1.7 milioane de telespectatori.

Vineri seară PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Vocea României a înregistrat pe segmentul comercial 11.2 puncte de rating și 29.3% share în intervalul de difuzare 20:28– 00:42, în timp ce postul de televiziune de pe locul doi a reușit să obțină 5.9 puncte de rating și 15.5% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV s-a situat pe primul loc cu un share de 21.8% și 9.5 puncte de rating, locul doi înregistrând 12.6% share și 5.4 puncte de rating.

La nivel național PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc, cu o audiență medie de 9 puncte de rating și 20.7% share. Postul de televiziune clasat pe locul doi a înregistrat 4.9 puncte de rating și 11.4% share.

Publicul a ales rock-ul, iar Tiberiu Albu este Vocea României!

Tudor Chirilă este antrenorul care a reușit să aducă în echipa lui Vocea României! Așa cum a spus încă de la început, Tudor a reușit să își țină promisiunea: Vocea României este rock, iar Tiberiu Albu este cel care a reușit să câștige inimile publicului prin vocea sa!

Imediat după ce a coborât de pe scenă cu trofeul Vocea României în mână, Tiberiu a declarat: “A fost un moment în care credeam că visez! Încă nu m-am trezit! Sper ca mâine dimineață să mă trezesc cu bucuria experienței de azi. La Vocea României am realizat că imaginea are un rol foarte important, felul în care vorbești, cum te prezinți. Este prima oară când am văzut o evoluție personală atât de palpabilă. Sper să pot să să fiu un om dinamic și să continui cariera pe care am început-o!”.

Emoție, talent, artiști internaționali și voci de renume – marea finală Vocea României

Seara a fost deschisă de celebrul Davis Bisbal, care a urcat pe scena de la Vocea României de două ori pentru încântarea publicului. David a interacționat cu cei prezenți în sală și a ridicat publicul în picioare încă de la prima melodie. Sângele latino și șarmul său au încălzit atmosfera în platoul vocilor.

În marea finală Tudor Chirilă i-a ales lui Tiberiu trei piese foarte grele, care s-au dovedit a fi câștigătoare: Phantom of the Opera, Ana și Stairway to Heaven. Toate piesele au avut o încărcătură emoțională foarte mare, însă Fantoma de la Operă, interpretată alături de soprana Irina Baianț a fost un moment senzațional, care a adus pe scena de la Vocea României sentimentele transmise în celebrul musical.

A doua piesă interpretată a fost Ana, cântată în duet cu antrenorul său – Tudor Chirilă. Două voci puternice, care au spus o poveste în versuri. O prestație fenomenală, în care cele două voci s-au completat perfect pe acordurile de chitară ale lui Tibi.

Stairway To Heaven, o piesă cu un mesaj puternic pe care Tibi a intrepretat-o cu brio, aducând pe scena vocilor emoția trăită de Robert Plant acum 43 de ani când a lansat această melodie. După acest moment, Tudor a completat: “Tibi a ales ca doar vocea lui să conteze în acest concurs. Aș vrea să îți mulțumesc pentru discreția și caracterul tău.”

Marius Moga a ajuns în marea finală alături de Anda Dimitriu, o voce care emană putere și emoție mai presus de orice. Prima prestație a Andei a fost una plină de sensibilitate, iar piesa All By Myself a fost trasformată într-un moment sclipitor care a făcut-o pe Anda să strălucească la înălțime.

Pentru al doilea moment Anda a interpretat Lie Ciorcârlie și a urcat pe scenă alături de celebrul Gheorghe Zamfir, creând împreună un moment fantastic de emoție 100% românească. Trăirile străbunilor au fost aduse pe scena de la Vocea României și transmise prin vocea pătrunzătoare a Andei, iar povestea a fost spusă prin naiul lui Gheorghe Zamfir. Acest moment l-a emoționat pe Moga până la lacrimi.

Duetul Andei cu Marius Moga ne-a oferit un moment vesel și plin de bună dispoziție. O piesă de virtuozitate vocală – Amazing Grace a adus pe scena Vocea României grație, magie și un spectacol impresionant, însuflețit de trupa de copii Contrapunct si saxofonul lui Flavius Teodosiu.

Girl Power a fost deviza Loredanei încă de la începutul emisiunii și intuiția ei a fost foarte bine direcționată. Maria Hojda, o voce absolut impresionantă, a fost finalista din echipa Loredana. Pentru primul moment al Mariei, Loredana a pregătit o prestație specială, demnă de mare finală. Antrenoarea a cântat împreună cu Maria piesa Cât îi Maramureșul, însă surpriza a fost că alături de ele pe scenă au fost și frații Mariei. Loredana a folosit tot talentul din familia Hojda pentru a crea un moment spectaculos, care a explodat de energie.

A doua piesă cântată de Maria a fost Because Of You, o piesă puternică, rock, pe care Maria a dus-o la următorul nivel datorită inflexiunilor sale vocale. Maria a fost fenomenală și a impresionat prin abordarea unui alt gen muzical, stăpânit cu succes.

La al treilea moment Maria a fost înconjurată de vocile tenorilor de la Brio Sonores, alături de care a cântat Ave Maria și Ameno. Două piese încărcate de sensibilitate, care au învăluit platoul și casele telespectatorilor în magia muzicii. Vocile lor s-au completat perfect și au transmis două mesaje puternice. Acest moment a adus lacrimi în ochii Loredanei, care a fost cuprinsă de emoție și de măreția momentului.

Smiley a mizat pe Aliona până în marea finală – o voce caldă, un talent care reușește să transmită perfecțiunea prin fiecare piesă cântată. Primul moment al Alionei a fost unul magic, în ton cu spiritul sărbătorilor. Piesa Let It Go din celebra animație Frozen a transpus-o pe Aliona într-un decor de iarnă care a adăugat un plus de valoare intrepretării sale.

Unul dintre invitații surpriză ai serii a fost celebrul Mircea Baniciu, care a cântat în duet cu Aliona un colaj între Andri Popa și Vara La Țară. Cei doi au creat un moment spectaculos iar vocile lor s-au completat perfect într-o uniune muzicală folk, pe acorduri actuale. Duetul Alionei cu Smiley pe piesa Stay with me i-a transformat pe cei doi într-un cuplu de milioane, ei punând în scenă un show excepțional însuflețit de pasiunea comună pentru muzică.

Inna a urcat pe scena vocilor cu cel mai nou single – Diggy Down. Momentul ei a fost un spectacol coregrafic plin de energie, care a ridicat sala în picioare.

Mihai Chițu, câștigătorul marelui trofeu Vocea României de anul trecut a revenit pe scenă, de data aceasta în calitate de invitat și nu de finalist: “M-am simțit foarte bine la Vocea Romaniei așa cum mă așteptam. Mi s-au îndeplinit două dorințe: să cânt încă o dată la acest show și să îmi cânt și piesa mea pe această scenă. Am rememorat niște momente frumoase. M-am bucurat să văd concurenții, să vorbesc cu ei și să îi încurajez într-un moment atât de important.”

Un show de excepție, 150 de voci extraordinare, 4 antrenori renumiți, cel mai carismatic prezentator TV și vocea rock a câștigătorului sunt cuvintele care descriu cel mai tare show al toamnei: Vocea României!

Bucuresti, 20.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *