metalshow

Finala “Te cunosc de undeva!”, care l-a desemnat câștigător pe Liviu Teodorescu, lider de audiență la orașe și în toată țara

Finala “Te cunosc de undeva!”, care l-a ales câștigător al celui de-al nouălea sezon pe Liviu Teodorescu, a fost lider de audiență la orașe și în toată țara. Marea finală a show-ului transformărilor a adunat în fața micilor ecrane 1.914.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.42.

“Sunt foarte fericit că mi-am văzut visul cu ochii! Când am fost anunțat drept câștigător, nici nu știam cum să reacționez… Abia când au bubuit confetti-urile, mi-au dat lacrimile. Apoi m-a cuprins o mare bucurie. “Te cunosc de undeva!” este singurul concurs, dacă poate fi numit așa, pe care l-am câștigat vreodată. Iar rolul din seara finalei, Iuda din “Jesus Christ Superstar”, a fost în topul celor mai grele personaje pe care le-am avut de interpretat pe scena show-ului, alături de Justin Timberlake și Michael Jackson”, spune marele câștigător.

Așadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut sâmbătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (20.01 – 23.15), o audientță medie de 9,1 puncte de rating și o cotă de piață de 22,1%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 7,6 puncte de rating și o cotă de piață de 18,5%.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 7,2 puncte de rating și o cotă de piață de 18 %, urmată de Pro TV cu 6,6 puncte de rating și o cotă de piață de 16,5 %.

“Te cunosc de undeva!” și-a desemnat sâmbătă seara câștigătorul celui de-al nouălea sezon, într-o finală grandioasa. Cei șase finaliști, Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, au adus pe scena de la “Te cunosc de undeva!” momente spectaculoase din musicaluri celebre. Astfel, Geørge a cântat în travesti precum personajul Satine, din musicalul “Moulin Rouge”, în timp ce Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu i-au adus la “Te cunosc de undeva!” pe Morticia și Gomez Addams, din “Addams Family”, celebra familie ai cărei membri înspăimântă multă lume atunci când își fac apariția. Mezina Theo Rose a spus o poveste muzicală potrivită pentru orice vârstă, transformată în Dorothy din “Vrăjitorul din Oz”, pe când Feli Donose a fost Stephanie, personajul căruia Kate Hudson i-a dat viață in musicalul “Nine”.

Pentru că a fost o seară a musicalurilor, la “Te cunosc de undeva!” inclusiv jurații, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, și prezentatorii, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, au urcat pe scenă pentru a susține momente artistice, transformați în personaje din spectacolul “Chicago”. De asemenea, cei patru jurați au cântat, în marea finală, alături de concurenții nefinaliști, Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Paula Chirilă și Rareș Dragomir, hituri românești de mare succes, inspirate de melodii internaționale, dar și piese ale unor cântăreți străini care și-au introdus în repertoriu fragmente din hiturile noastre. De asemenea, Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, au fost prezenți cu un moment special realizat alături de cei șase finaliști ai sezonului.

În seara finalei, la “Te cunosc de undeva!”, a fost ales cel mai bun personaj dintre cele 140 de transformări realizate pe parcursul celor 16 ediții. Astfel, Anca Țurcașiu a primit premiul pentru cea mai bună transformare a celui de-al nouălea sezon, pentru felul cum a imitat-o pe Marlene Dietrich.

În urma punctelor acordate de cei patru jurați ai show-ului și de cei patru colegi nefinaliști, Liviu Teodorescu a fost desemnat campionul celui de-al nouălea sezon, cu o excelentă transformare în Iuda, personaj din celebra operă rock “Jesus Christ Superstar”, semnată de Andrew Lloyd Webber și Tim Rice.

Sursa: Kantar Media   
Copyright: ARMADATA S.R.L.    
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group   
Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National    
Perioada 28 mai 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *