free download 78 travel guides written by experts

Finala Rowenta Elite Model Look 2008, in exclusivitate la TVR

TVR 1 difuzează sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 20.15, finala Concursului Naţional de Modele – Rowenta Elite Model Look 2008. Înregistrările acestui concurs au avut loc în TVR marţi, 14 octombrie, dată la care a fost aleasă tânăra care va reprezenta România la concursul internaţional din acest an, ce se va organiza în China. Ea se numeşte Cătălina Bălău, are 16 ani şi este din Iaşi.

Înregistrarea concursului din China, la care vor participa cele mai frumoase modele din 70 de ţări, va putea fi urmărită de telespectatorii români la TVR 1 în 9 noiembrie de la ora 20.15. Prin această transmisie, TVR 1 va încheia un parcurs început în luna iulie, când a fost difuzat primul episod al desfăşurării selecţiei naţionale. Pe scurt, cele 12 episoade au concentrat munca a nenumăraţi specialişti, a celor aproximativ 1600 de tinere candidate, săptămâni întregi de preselecţie şi antrenament, 5.000 de km parcurşi, peste 1000 de ore de filmare şi peste 10.000 de metri de bandă.

În concursul de sâmbătă veţi urmări evoluţiile celor 14 finaliste: Oana, Corina, Cătălina, Diana, Ana-Maria, Deea, Mădălina, Patricia, Gabriela, Melinda, Cecilia, Andreea, Mihaela şi Cristina pentru a câştiga finala naţională. Toate au fost extraordinare dar, din păcate, nu a putut exista decât o singură învingătoare, iar juriul a avut o sarcină foarte grea pentru departajarea lor.

Din acest motiv, juriul finalei selecţiei româneşti a avut în componenţa sa şi doi specialişti de renume internaţional, reprezentanţi de vârf ai companiei Elite, liderul mondial în industria modelingului, care manageriază peste 800 de modele, de pe cinci continente. Este vorba de Victoria-Anne da Silva, director Elite Model Look Franţa şi Iamze Kitsmarishvili, director Elite Model Look Georgia. Lor li s-au adăugat Alexandra Coliban de la agenţia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT, deţinătoare a  licenţei Elite pentru România, organizatoare a concursului, Malvina Cervenschi, vedeta TVR, Maria Păuna, make-up artist, Diana Dumbravă, marketing manager Rowenta Romania, Doina Covaci, câştigătoarea Rowenta Elite Model Look – 2007, Alin Gălăţescu, analist de modă şi Cosmin Gogu, fotograf profesionist.

Bucuresti, 15.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *