free download 78 travel guides written by experts

Finala Roland Garros s-a jucat la Antena 3

Meciul dintre Simona Halep și Maria Sharapova, disputat sâmbătă, la Paris, a fost urmărit de majoritatea românilor la Antena 3, conform datelor de audiență transmise de Kantar Media.

Postul de știri a fost lider incontestabil de audiență pe toate targeturile, impunându-se ca cea mai urmărită televiziune din România pe toată durata finalei de la Roland Garros.

Astfel, la nivelul publicului urban de peste 18 ani, Antena 3 a obținut o medie 12.2% rating și 33.7% cotă de piață, fiind urmată în clasament de Eurosport și Antena 1.

Ierarhia rămâne neschimbată și pe targetul commercial, unde Antena 3 a înregistrat o medie de 7.7 puncte rating și 27.5% market share, dar și la nivel național, unde media cotei de piață a fost de 27.9%.

Vârful de audiență a fost înregistrat în minutul 19:15, când Antena 3 a atins 15.7% rating și 38.6% market share, 1.379.000 de telespectatori aplaudând performanța Simonei Halep.

De altfel, pe parcursul întregii transmisii de la Paris, comentată în direct de către Cristian Țopescu și fostul tenisman Dumitru Hărădău, nu mai puțin de 2.285.000 de români au urmărit cel puțin un minut Antena 3.

Antena 3 a transmis sâmbătă, în direct, în parteneriat cu Eurosport, finala grand slam-ului parizian. Simona Halep, numărul 3 mondial începând de luni, a fost învinsă cu greu, în 3 seturi, de către Maria Sharapova, într-un meci strâns, în care Simona a fost încurajată de milioane de suporteri și admirată de profesioniști ai tenisului din întreaga lume.

Felicitări, Simona!

Bucuresti, 08.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *