free download 78 travel guides written by experts

Finala Mica la Testul de Afacereza

Astazi, 10 ianuarie, are loc Finala Mica a Testului de Afacereza, concursul pe teme economice organizat de postul de televiziune The Money Channel. Premiul pentru care vor lupta castigatorii semifinalelor din aceasta saptamana este un tablou in valoare de 3000 de euro. Lucrarea, intitulata “Peisaj bucurestean (in fata Ateneului)”, este realizata de Spiru Chintila si este oferita de Casa de Licitatii Artmark.

In editia din aceasta seara se vor confrunta Sebastian Zurini, castigatorul editiei de miercuri, 9 decembrie, Cristina Ovezea si Razvan Gabriel Anton, castigatorii semifinalelor de luni si marti.

Noul sezon al Testului de Afacereza, singurul concurs de cultura economica din Romania,  a inceput pe 5 octombrie si s-a desfasurat timp de noua saptamani. Concursul a debutat pe 1 octombrie cu o editie speciala, in care Sorin Freciu, gazda concursului din sezonul trecut i-a avut ca invitati pe Octavian Radu, Camelia Sucu si Alin Burcea. Aproape 1200 de persoane s-au inscris in acest an la preselectiile concursului pe www.afacereza.ro, iar premiile puse in joc sunt in valoare de aproximativ 60 de mii de euro. Castigatorii Editiilor Zilei au obtinut un premiu in valoare de 1000 de lei oferit de Romexterra Bank, iar castigatorii Editiilor Saptamanii cate un smart phone.

Semifinalele pentru calificari in Finala Mica au avut loc in perioada 7-9 decembrie, cand s-au intalnit cei noua castigatori, ocupanti ai locului doi la Editiile Saptamanii ale concursului.

In perioada 14-16 decembrie vor avea loc semifinale pentru calificarea in Finala Mare, cand se vor intalni cei noua ocupanti ai locului intai la Editiile Saptamanii. Cei trei finalisti vor castiga cate un laptop. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar marele castigator al Testului de Afacereza va pleca acasa cu un Opel Vectra OPC in valoare de 24 de mii de euro oferit de Di-Bas Opel si un Executive MBA in valoare de 21.000 de euro oferit de CEU Business School.

Emisiunea-concurs Testul de Afacereza este prezentata in acest sezon de Daniela Cebotari si Florin Cepraga si se difuzeaza de luni pana joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului, detalii castigatori si premii acceseaza www.afacereza.ro.

Bucuresti, 10.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *