free download 78 travel guides written by experts

Finala Cupei Romaniei se vede in direct si in exclusivitate la PRO TV, vineri, de la ora 21:00

Vineri, 23 mai, de la ora 21:00, PRO TV va transmite în direct și în exclusivitate un meci cum nu s-a mai văzut de 17 ani în Finala Cupei României: campioana împotriva vicecampioanei. Va reuși Steaua eventul sau va câștiga Astra primul trofeu din istorie? Cele două finaliste au propriul record de bătut, astfel că spectacolul este garantat pe Național Arena.

Duelul din campionat dintre Steaua și Astra este reluat în finala Cupei României. După ce a sărbătorit câștigarea celui de-al doilea titlu consecutiv de campioană și a celui de-al 25-lea din istorie, trupa lui Reghecampf se află față în față cu istoria: din 1997 nu a mai reușit Steaua să câștige și campionatul, și Cupa în același sezon. Milioane de suporteri roș-albaștri așteaptă cu sufletul la gură mult doritul „event” în 2014.

De cealaltă parte, echipa antrenată de Daniel Isăilă nu se mulțumește doar cu locul doi în campionat. Astra se află și ea în fața unui moment istoric – o victorie în finala de mâine seară i-ar aduce primul trofeu din palmaresul clubului.

De asemenea, finala Cupei României va aduce o premieră pentru această competiție și în ceea ce privește arbitrajul. Partida va fi condusă de o brigadă formată din șapte arbitri, care îl va avea la centru pe Ovidiu Hațegan.

PRO TV va transmite în direct și festivitatea de premiere a câștigătorilor Cupei, care va încununa spectacolul grandios de mâine seară de pe Național Arena.

Încălzirea se va face în direct la Sport.ro. Înainte de marea finală, suporterii vor avea meciul lor pe Național Arena. De la ora 19:30, Sport.ro va transmite live Meciul de Legendă dintre foști mari fotbaliști ai României și o echipă de suporteri antrenată de Emeric Ienei. Din selecționata legendelor vor face parte portarii Helmuth Duckadam și Bogdan Stelea, fundașii Nicolae Negrilă, Ștefan Iovan, Miodrag Belodedici, Emil Săndoi și Nicolae Ungureanu, mijlocașii Ilie Balaci, Tudorel Stoica, Ovidiu Ioan Sabău, Ionel Augustin și Eugen Trică și atacanții Rodion Cămătaru, Sorin Cîrțu și Ionel Dănciulescu. Printre suporterii aleși să înfrunte legendele se numără și Rafael, noul solist al trupei Iris.

Spectacolul din teren va fi completat de emoțiile, bucuriile sau dezamăgirile din afara lui. Înainte și după meci, Sport.ro va transmite live, dintr-un studio amenajat pe Național Arena, toate reacțiile și declarațiile obținute de reporterul special Ioana Cosma. De asemenea, site-ul www.sport.ro îi va ține pe suporteri la curent cu tot ceea ce nu se vede la TV.

Cupa sus, România! Toată țara e vineri cu ochii pe Steaua-Astra. Finala Cupei României Timișoreana, meciul de recorduri istorice, se trăiește în direct la PRO TV!

Bucuresti, 22.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *