free download 78 travel guides written by experts

Filosofia religiei

John H. Hick
Editura Herald

Inca din prima pagina se precizeaza faptul ca aceasta carte se adreseaza in primul rand studentilor la filosofie si religie. As indrazni sa spun insa ca e o carte care sintetizeaza foarte bine elementele ce tin de gandirea filosofica asupra religiei pe care practic o poate avea oricine, (a)gnostic, ateu sau credincios.

Tocmai (poate) pentru ca s-a avut in vedere studentul ca public tinta lucrarea este extrem de bine structurata si informatia este obiectiv prezentata. Astfel veti remarca faptul ca exista sectiuni dedicate argumentelor pentru existenta lui Dumnezeu si agumentelor impotriva existentei lui Dumnezeu. Desigur exista si alte sectiuni, toate sunt prezentate in cadrul sumarului amintit pe pagina de prezentare a cartii de pe Editura Herald (linkul de mai sus).

Pe multi ii va atrage cu siguranta problema verificarii – ori poate capitolul dedicat raiului. Sunt de altfel multe capitole de interes pentru toti cei care vor sa aiba acces la o lucrare bine sintetizata, cu informatia atent prezentata. Desigur se realizeaza si o clarificare a conceptului de filosofie a religiei.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *