free download 78 travel guides written by experts

Filmul „O vara foarte instabila” a fost selectat in cadrul Festivalului International de Film

de la Göteborg

Filmul O vară foarte instabilă, în regia Ancăi Damian, va fi proiectat în cadrul celei de-a 37-a editii a Festivalului Internațional de Film de la Göteborg (Suedia), in cadrul sectiunii Fem kontinenter. (Cinci continente) Festivalul va avea loc in perioada 24 ianuarie – 3 februarie 2014.

Festivalul International de Film de la Göteborg are an de an un public din ce in ce mai numeros, fapt care alaturi de numele importante care participa, ii dau reputatia de cel mai important eveniment de film din Scandinavia.

Printre numele importante din industria de film prezente in cele mai recente editii ale festivalului, ii amintim pe: Charlie Kaufman, Claire Denis, Michael Winterbottom, Jessica Hausner, Tran Anh Hung, Gael García Bernal, Ciarán Hinds, Julie Taymor, Hou Hsiao-hsien, Milos Forman, Sally Potter, Kim Longinotto, Alexander Payne, Stellan Skarsgård, Parker Posey si Danis Tanovic.

Proiecțiile filmului O vară foarte instabilă sunt programate în datele de 27, 28 si 29 ianuarie 2014, în prezența regizorului Anca Damian.

Bucuresti, 13.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *