Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Filmele lunii decembrie la Minimax

Şi în luna Decembrie, Minimax nu face excepţie şi oferă celor mai mici dintre telespectatori filme şi seriale noi, pline de aventură şi în ton cu sărbătorile care se apropie!

Pe data de 5 decembrie, de la ora 15:00, filmul în premieră „Barbie în Prinţesa Insulei Magice”, încearcă să descopere misterul prin care o prinţesă de viţă nobilă ajunge să naufragieze pe o insulă, înconjurată de animale prietenoase.
„Barbie în Prinţesa Insulei Magice” Pe data de 6 decembrie, tot de la ora 15:00, avem din nou un film despre o fetiţă, care încearcă, prin forţele proprii şi ajutată din plin de talent şi de un prieten uriaş, să demonstreze că ea este adevărata Prinţesă a gheţii.

Benjamin şi Prinţesa Gheţii

Pe data de 9 decembrie, de la ora 17:00, avem o aventură de iarnă în care în prim-plan sunt o cârtiţă, un şoarece, un bursuc şi un broscoi, care pornesc în căutarea nepoţelului cârtiţei, care s-a rătăcit pe o furtună cu ninsoare…

Iarna prin Sălcii

Pe data de 10 decembrie, de la ora 19:00, avem un serial în premieră, „Pat şi Stan”, compus din interstiţiale de câte 30 de secunde, presărat cu mult umor şi bună-dispoziţie!
Pat şi Stan

O nouă premieră intră în scenă de pe 15 decembrie, de la ora 10:00- Căpşunica, este o fetiţă veselă care locuieşe în Ţara Căpşunilor şi are parte de o serie de aventuri amuzante, împreună cu prietenii săi!
Strawberry Shortcake/ Căpşunica
Pe data de 23 decembrie, de la ora 17:00, începe Maratonul Crăciunului, cu Franklin care aşteaptă o surioară!
Franklin şi Cavalerul Verde 
Pe 24 decembrie, de la ora 9:30, o să vedem cum arată un Crăciun perfect, cel al lui Arthur!

Crăciunul perfect al lui Arthur

Chiar în prima zi de Crăciun, de la ora 9:30, în premieră, îl avem pe Pompierul Sam, care are probleme cu ninsoarea.

Pompierul Sam: Înzăpeziţi de Crăciun

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 9:30, o nouă premieră bate la porţile copiilor: Vorbăreţul şi Murdărici sunt doi porcuşori simpatici care îşi caută drumul spre casă chiar în seara Ajunului.
 „Vorbăreţul şi Murdărici: Petrec acasă Crăciunul”

Pe 30 decembrie, în aşteptarea noului an, revedem de la ora 17:00, PollyWorld: aventurile unui grup de prietene prin jungla oraşului!

Pollyworld

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *