free download 78 travel guides written by experts

Filmele acestui weekend la Kanal D

Sambata, 28 iunie, de la ora 10:30, Kanal D le ofera telespectatorilor, filmul romanesc “Un echipaj pentru Singapore”, o productie a anului 1981, ce ii reuneste in distributie pe actorii George Constantin, Ion Besoiu, Gheorghe Cozorici, Florin Zamfirescu si Mariana Mihut.

Un comandant de vapor, Victor Ionescu (Gheorghe Cozorici), isi pierde nava si aproape tot echipajul intr-un naufragiu in insulele Caraibe. Reintors in tara, acesta are mustrari de constiinta pentru ce s-a intamplat.

Cu toate acestea, el obtine comanda unui nou vas comercial cu destinatia Singapore, deoarece comandantului acestuia s-a accidentat cu putin timp inaintea plecarii.

Pe noul vas, comandatul Victor Serban este tratat cu neincredere si ostilitate de catre echipajul navei, dar si de catre capitan (Florin Zamfirescu), care spera sa fie promovat comandant. In urma receptionarii unui apel SOS de la o nava avariata in furtuna, comandantul intra in conflict deschis cu capitanul, care refuza sa ofere ajutor.

De la ora 21:30, putem urmari filmul “Ultimul castel” (The last Castle), o ecranizare din anul 2001, cu Robert Redford si James Gandolfini in rolurile principale.

Povestea il are in centru pe generalul (Robert Redford) condamnat pentru insubordonare si trimis la inchisoare. Acesta se aliaza cu ceilalti detinuti si se revolta impotriva sistemului juridic.

Generalul condamnat se confrunta cu un foarte temut paznic al inchisorii, interpretat de James Gandolfini. Acesta din urma a fost rasplatit cu premiul Emmy pentru acest rol.

Duminica, 29 iunie, de la ora 22:30, Kanal D difuzeaza filmul “Printesa vampirilor” (Bloodrayne), o productie 2005, in regia lui Uwe Boll.

In secolul al XVI-lea, in Europa, Lord Kagan (Ben Kingsley), un rege despotic, detine mai multa putere decat orice om in viata. Intr-o zi i se vorbeste de existenta a trei talismane magice, care unite ii vor da puteri supranaturale si nemurirea. Astfel, nimic nu il va opri sa le obtina puterea absoluta. Trei frati, Vladimir (Michael Madsen), Katarin (Michelle Rodriguez) si Sebastian (Matt Davis), vor incerca sa-l impiedice.

Cu o distributie de exceptie, incluzandu-l pe Ben Kingsley, castigatorul unui Oscar, alaturi de Michael Madsen, Michelle Rodriquez, Meatloaf si Kristana Loken, filmul poarta telespectatorul catre un alt timp si spatiu, in care binele si raul se lupta pentru un singur premiu: omenirea.

Bucuresti, 27.06.2014
{mosloadposition user9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *