free download 78 travel guides written by experts

Filmele acestui weekend, la Kanal D

Sambata, 21 iunie, de la ora 10:30, Kanal D ofera telespectatorilor productia “Alo, aterizeaza strabunica!”, o comedie romaneasca, realizata in anul 1981, regizata de Nicolae Corjos, ce ii reuneste in distributie pe actorii Sebastian Papaiani, Mimi Enaceanu, Tamara Buciuceanu – Botez, Nicu Constantin, Adela Marculescu, Ileana Stana Ionescu si Adina Popescu.

Filmul relateaza criza conjugala a sotilor Romeo (Sebastian Papaiani) si Julieta Ionescu (Adela Marculescu).

Romeo, de profesie economist principal in domeniul pisciculturii, si Julieta, locuiesc intr-un apartament de la etajul 5, al unui bloc din Bucuresti. Din dragostea lor au rezultat trei copii: Bogdan, Oana și Alexandru. La etajul inferior se afla apartamentul mamei lui Romeo (Ileana Stana Ionescu), o femeie rea de gura, care nu o place deloc pe nora sa. Intr-o dupa-amiaza geroasa de iarna, pe cand se intorcea cu masina de la munte, unde participase la o sedinta de „reciclare” cu conducerea, Romeo a luat-o in masina o tanara autostopista, Miki (Adina Popescu), care-si petrecuse weekend-ul la Babele. Acesta se indragosteste fulgerator de tanara care lucra la ICPMN (Institutul de Cercetari si Proiectari pentru Minereuri Neferoase – n.r.), unde lucrase anterior si Romeo. Intr-una din zile, pe cand urmarea un concert simfonic la televizor, bunica lui Romeo (Mimi Enaceanu), in varsta de 75 de ani, il zareste in public pe Romeo impreuna cu amanta. Imediat, strabunica ia avionul de la Satu Mare si vine la Bucuresti pentru a preveni presupusa despartire dintre cei doi soti.

Povestea se complica in momentul in care Romeo anunta ca vrea sa divorteze de sotia sa. Strabunica va avea un aport decisiv in ceea ce priveste viitorul casniciei nepotului sau, Romeo, si ii va servi acestuia o usturatoare lectie de viata.

O poveste complicata despre dragoste, slabiciuni omenesti, familii disfunctionale.

De la ora 21:30, puteti urmari “Iscoada” (The Lookout), un film artistic produs in anul 2007, semnat de regizorul Scott Frank, avandu-i ca protagonisti pe Carla Gugino, Isla Fisher si Joseph Gordon-Levitt.

Filmul reprezinta lupta unui tanar care, incearca sa revpina la normalitate dupa un cumplit accident.

Chris Pratt, jucator de hockey, sufera o multime de rani si traume craniene severe dupa un teribil accident.

Cativa ani mai tarziu trebuie sa invete lucruri noi, inclusiv simpla succesiune a sarcinilor de zi cu zi, pentru a compensa incapacitatea de memorare. Singurul sprijin emotional al tanarului este Lewis, un barbat orb care ii ofera sustinere emotionala neconditionata. Chris se angajeaza ca ingrijitor la o Banca. Printr-o intamplare nefericita, Chris devine tinta unui jaf la Banca, pus la cale de un gangster.

De la ora 23:30 este programat filmul “Casa mortii” (House of the dead, 2003), in regia lui Uwe Boll, in care ii putem urmarii pe actorii Jonathan Cherry, Tyron Leitso, Clint Howard.

Cautand un loc unde sa-si petreaca scurta vacanta de primavara, Cynthia, Greg si Karma afla despre o petrecere in stil rave pe o insula in zona Seattle. Grabindu-se sa prinda vaporul, cei trei ii iau cu ei pe Simon si pe Alicia, insa cand ajung la doc, constata ca vaporul plecase deja. Ei ofera cativa dolari unui barcagiu local sa ii duca pana pe insula, iar cand ajung acolo descopera dezamagiti ca nu este nicio petrecere. Lucrurile se inrautatesc atunci cand grupul este atacat de o creatura misterioasa si cei cinci sunt nevoiti sa se refugieze intr-o casa ciudata aflata in apropiere.

Duminica, 22 iunie, de la ora 22:30, putem urmari ecranizarea “Demonul zapezii” (Yeti: COURSE OF THE SNOW DEMON), realizat in anul 2008, avandu-i ca protagonisti pe actorii Marc Menard si Carly Pope.

Un avion cu pasageri se prabuseste dupa ce traverseaza Muntii Himalaya. Cativa supravietuitori recurg la un gest extrem pentru a nu muri de foame: mananca din cadavre.

Uneia dintre supravietuitoare i se pare ca este prea macabru ceea ce se intampla si da foc lesurilor. Ceea ce nu stiu oamenii este ca un monstru, Yeti, ii pandeste din umbra.

Pentru acestia, supravieţuirea prabusirii avionului in care calatoreau a fost doar inceputul cosmarului…

Bucuresti, 19.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *