free download 78 travel guides written by experts

Filme de succes, in mai, la AXN

reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza în luna mai filme de succes.

In aceasta luna v-am pregatit doua filme superbe in premiera la AXN, iar de 1 mai vă puteţi petrece o bună parte din zi urmărind 4 filme pregatite special pentru dumneavoastra!

Filme în premieră:
NU NUMAI SEX/THE OPPOSITE SEX
Premiera: sâmbătă, 2 mai,  de la ora 23.00
În această excelentă şi inteligentă comedie neagră, vă facem cunoştinţă cu Dedee Truitt (Christina Ricci), care nu este adorabila adolescentă de 16 ani pe care o credeţi. După moartea tatălui ei vitreg, ea fuge de acasă şi este găzduită de fratele ei vitreg, Bill (Martin Donovan) – un profesor homosexual care trăieşte cu iubitul lui, Matt (Ivan Sergei). Lui Dedee i se pare natural să-l seducă, să fure 10,000$ şi, tipic, să rămână imediat însărcinată. Dar oare chiar Matt să fie tatăl? Imediat, încep să aibă loc o serie de evenimente neclare, cum ar fi un scandal despre homosexualitatea lui Bill la şcoala unde predă acesta, scandal ce atrage atenţia presei. Mai multe personaje dubioase pleacă în grabă spre Los Angeles şi unica persoană care vede de ce este în stare Dedee este cumnata cea frustrată şi foarte acidă a lui Bill, Lucia (Lisa Kudrow). E un film scandalos, sexi, presărat cu scene de un umor nebun, care trebuie văzut!

CADILLAC MAN
Premiera: sâmbătă, 16 mai, de la ora 23.00
Vânzătorul de maşini din Brooklyn, Joey O’Brien (Robin Williams) este un mare admirator de maşini şi de femei. Prin urmare, el îi convinge uşor pe oameni să-i cumpere maşinile şi pe femei…să-l iubească. Viaţa lui este un adevărat paradis, pentru că meseria este hobby-ul său, şi are şi trei femei dintre care să aleagă: o amantă singură (Lori Petty), o amantă căsătorită (Fran Drescher) şi o fostă soţie. Dar, dintr-o dată, viaţa lui ia o întorsătură neaşteptată: fosta soţie cere pensie alimentară, iubitele mulţi bani şi colac peste pupăză, fiica lui adolescentă a dispărut de acasă. Ca şi cum nu era destul, şeful îl ameninţă că, dacă nu vinde 12 maşini în 2 zile îşi va pierde slujba iar mafioţii sunt pe urmele sale, pentru că a făcut nişte afaceri cu ei şi, evident, le datorează mulţi bani. Prin urmare, dacă nu plăteşte, o să-şi piardă viaţa. şi, ca şi cum toate astea nu erau suficiente pentru bietul Joey, mai este şi Larry (Tim Robbins), soţul cel nebun şi gelos al frumoasei fete de la recepţie (Annabella Sciorra), care intră în reprezentanţa auto cu o puşcă şi-i ia pe toţi ostatici…

Filme de 1 MAI la AXN:
TIGUR şI DRAGON/ CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON
1 MAI, de la ora 12.00
Acest film splendid de Ang Lee este o poveste nemuritoare ce are loc în în China, era QING, atunci când miracolele erau posibile, spiritele şi zeii umblau pe Pământ iar luptătorii zen pluteau prin aer sau pe apă şi se luptau în copaci şi pe acoperişuri. Li este un mare războinic, faimos în toată China pentru curajul şi viaţa sa aventuroasă. El decide să-şi dea sabia sa cea antică şi foarte puternică unui vechi prieten de-al său, dar arma este furată. Dispariţia sabiei magice de jad dă naştere unor căutări fascinante, dar apariţia misterioasă a unui asasin complică şi mai tare povestea. Li Mu Bai care, prin multă suferinţă, datorie şi luptă, se apropie instinctiv de iubirea perfectă.

CAMERISTA/ MAID IN MANHATTAN
1 MAI, de la ora 14.25
În această comedie romantică, Marisa Ventura (Jennifer Lopez) este o mamă singură, cameristă într-un luxos hotel din Manhattan. Din întâmplare şi dintr-o confuzie, ea îl cunoaşte pe Christopher Marshall (Ralph Fiennes), frumosul moştenitor al unei dinastii politice. Nişte haine elegante, pe care ea le-a îmbrăcat în secret, îl fac pe viitorul senator să creadă că este musafira hotelului. Fiul Marissei, Ty (Tyler Garcia Posey), un câine numit Rufus şi o altă cameristă, Stephanie (Marissa Matrone) îi ajută pe Marisa şi Christopher să plece la o plimbare din care reiese că ce doi se plac. Dar ei vin din lumi diferite, cum pot, oare, suplini distanţa ce-i desparte? Insă cu cât ai vise mai grozave, cu atât cresc şansele să ţi se îndeplinească.

GRABA STRICĂ TREABA/ FOOLS RUSH IN
1 MAI,  de la ora 21:00
Un tânăr şi atrăgător inginer constructor, Alex Whitman (Matthew Perry), şi o fotografă mexicană sexi, Isabel Fuentes (Salma Hayek), petrec o noapte pasională, dar care are consecinţe…  După câteva luni, Isabel îl caută pe Alex pentru a-i spune că este însărcinată. Luat de val, el îi cere mâna şi se căsătoresc în Vegas, în prezenţa unui imitator de-al lui Elvis. Ei bine, căsnicia nu începe fără greutăţi, cum ar fi ciocnirea dintre obiceiurile culturale şi naţionale, care complică lucrurile… Graba strică treaba/Fools rush in este amuzant şi plin de iubire!

GATTACA
2 MAI,  23.10
În acest film unic şi superb, Ethan Hawke, Uma Thurman şi Jude Law ne duc într-un viitor deloc plăcut. Societatea a decretat că Vincent Freeman (Ethan Hawke) este „nepotrivit”. Într-o lume în care toţi oamenii sunt planificaţi genetic, un om adevărat este considerat inferior şi nu poate obţine o slujbă bună – cum ar fi cea de astronaut. Dar Vincent preia identitatea unui schilod, Jerome (Jude Law), şi este ales pentru a-şi împlini visul: o misiune pe Saturn. Aflat la numai un pas de reuşită, atunci când şeful misiunii este ucis, începe o investigaţie…

Bucuresti, 22.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *