metalshow

Filme de referinta in luna august, la Kanal D

Telespectatorii postului Kanal D vor avea parte, in calduroasa luna august, de o selectie de filme care, cu siguranta, le vor face serile mai placute.

Astfel, in prima zi a lunii, de la ora 22:15, fanii lui Jackie Chan vor fi incantati sa il urmareasca pe simpaticul luptator de arte martiale alaturi de Jennifer Love Hewitt si Jason Isaacs in "Fracul magic"/ "The Tuxedo" (productie 2002).

In aceasta comedie plina de actiune, un sofer ghinionist trebuie sa ii ia locul unui agent secret care a fost ranit, folosindu-se de fracul acestuia.

Doi actori de exceptie, Sigourney Weaver si Robert De Niro sunt capete de afis, alaturi de Cillian Murphy, in filmul "Dincolo de intuneric" ("Red Light", 2012), difuzat de Kanal D pe 2 august, de la ora 22:15.

In acest thriller captivant, sceptica cercetatoare Dr. Margaret Matheson si asistentul ei se folosesc de stiinta pentru a demonta miturile create in jurul fenomenelor paranormale. Cand celebrul medium Simon Silver reapare din anonimat pentru a le oferi oamenilor unul din cele mai spectaculoase evenimente, Dr. Matheson isi reconsidera teoriile.

"Lunetistul" (The Shooter", 2007) va oferi doua ore de suspans, pe 8 august, de la ora 22:15, cu povestea unui fost tragator de elita (Mark Whalberg). Acesta revine in actiune dupa ce afla ca presedintele tarii urmeaza sa fie asasinat si intra intr-o cursa spectaculoasa in lumea crimei organizate. Alaturi de Mark Wahlberg, ii mai puteti vedea pe Michael Peña si Rhona Mitra.

Misterul si crima isi dau mana pe 9 august, de la ora 22:15, in thriller-ul "Tacerea umbrelor" ("6 Souls", 2010). Telespectatorii o pot vedea pe Julianne Moore, intr-un interesant rol de psihiatru specializat in medicina legala. Ea descopera ca toate personalitatile multiple care se regasesc intr-unul dintre pacientii sai au comis o crima. Daca va elucida misterul crimelor ramane de vazut. Din distributie mai fac parte Jonathan Rhys Meyers si Jeffrey DeMunn.

Fanii lui Vin Diesel vor putea sa il admire pe chipesul actor pe 15 august, de la ora 22:15, in "Babylon A. D.", o productie ce combina elemente de actiune, aventura si S.F.. Toorop, un fost veteran de razboi, are de indeplinit o misiune dificila: sa duca din Rusia in America o femeie al carei corp este gazda pentru o creatura modificata genetic. Filmul este o productie a anului 2008.

Amatorii de "soc si groaza" au si ei portia lor de adrenalina: pe 16 august, de la ora 22:15, thriller-ul horror "Ochii"/ "The Eye" (2008) ii va "ingrozi" prin subiectul provocator si efectele speciale: o femeie care primeste un transplant de ochi, incepe sa vada lumea cu noi valente, supranaturale. Interpreta rolului principal este nimeni alta decat frumosa Jessica Alba. Din distributie mai fac parte Alessandro Nivola si Parker Posey.

Bucuresti, 23.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *