free download 78 travel guides written by experts

Filmarile de la Top Chef i-au trezit amintirile lui Nicolai

Acum 20 de ani Nicolai muncea pământul la Viscri, acum s-a întors în sat să filmeze pentru Top Chef

A doua ediție de la Top Chef aduce cu sine o călătorie la Viscri unde concurenții au trebuit să facă față cu brio unor probe inedite. Cei 22 de bucătari profesioniști au pornit în călătoria vieții lor în căutarea gustului desăvârșit. Satul Viscri i-a inspirat și impresionat deopotrivă nu doar pe concurenți, dar și pe cei trei jurați.

Dintre toți cei trei din juriul Top Chef, Nicolai a fost cel mai emoționat de filmările de la Viscri. În urmă cu 20 de ani, juratul a fost la muncile pământului în această zonă pentru a-și ajuta mama să aibă un trai mai bun. A cosit pământurile din Viscri și din Rupea, o localitate vecină sătucului unde astăzi chiar Prințul Charles al Marii Britanii are o casă de vacanță. Și surprizele nu se opresc aici. Vorbind cu unul dintre localnicii din Viscri și povestind toate acestea, Nicolai a descoperit că omul era cel care, în urmă cu 20 de ani, conducea tractorul care ducea muncitorii la câmp. Printre muncitori s-a aflat și mama lui Nicolai pe care localnicul și-a amintit-o îndată, fiind unul dintre cei mai harnici oameni. Pitorescul locului și melancolia amintirilor l-au făcut pe Nicolai să-și dorească să se reîntoarcă la Viscri alături de familia lui, nu să muncească pământul, ci să se bucure de o vacanță alături de cei dragi.

Antena 1 le-a adus telespectatorilor din 5 noiembrie de la 20.30 un nou format de succes internaţional şi a pus la încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil. Lupta strânsa care se va da între cei 24 a început deja, filmările fiind în plină desfășurare.

Complexitatea formatului acestui show aduce cu sine şi o serie de probe inedite cărora concurenţii vor trebui să le facă faţă cu brio. Una dintre ele s-a filmat în camera frigorifica a unui abator, o alta la o şcoală militară, iar locaţiile alese de producători pentru filmările acestui show nu se rezumă doar la Bucureşti, astfel că telespectatorii vor porni, împreună cu concurenţii, un periplu prin ţară, în cele mai interesante şi ofertante locuri din punct de vedere culinar.

Bucuresti, 12.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *