metalshow

Film gratis pentru copii la The Light Cinema

The Light Cinema, singurul cinematograf 100% digital din Romania, isi respecta promisiunile facute la lansare si se implica in comunitate, adresandu-se in special acelor grupuri de public pentru care mersul la cinematograf a ramas o experienta iesita din comun.

In acest context, joi, 18 decembrie 2008, un grup de peste 40 de copii de 10 si 11 ani de la o scoala din cartierul Rahova vor fi oaspetii cinematografului The Light pentru o proiectie de film gratuita.

Copii se vor bucura de aventurile personajelor din filmul Magadascar intr-o sala dedicata lor si vor fi tratati cu floricele si bauturi racoritoare, asa cum este obiceiul publicului de cinema din lumea intreaga.

Venera Munjev, managing director The Light Cinema: „Acest proiect imi este foarte drag. Am inceput acest fel de activitati in urma cu cateva saptamani, cand un grup de copii de la orfelinatul Sf. Stelian ne-au fost musafiri la The Light pentru o proiectie 3D. Copii s-au bucurat grozav atunci de aventurile din Calatorie spre centrul pamantului. De aceasta data, ne-am gandit sa invitam niste copii de la o scoala din apropiere si sa le oferim drept cadou de Craciun unul dintre cele mai noi filme de desene animate. Sunt increzatoare ca pe viitor tot mai multi oameni se vor bucura de cinematograful nostru si de facilitatile pe care le oferim.”

Pentru a permite oamenilor de toate varstele, indiferent de statutul lor social, sa aiba parte de experienta audio-vizuala digitala, The Light implementeaza nu numai o politica de preturi unica pe piata romaneasca de cinema, cu oferte speciale pentru copii, studenti si familii cu copii, dar deruleaza si numeroase activitati de caritate dedicate unor grupuri de public variate.

The Light, primul cinematograf integral digital din Europa, este un complex cu 7 sali de cinema cu o capacitate totala de 1200 de locuri, un café-bar complet echipat si spatii de relaxare, cu o suprafata totala de 4000 mp, situat la ultimul etaj al Liberty Center, Calea Progresului 151-171. Pentru program sau cumpararea de bilete online, accesati www.lightcinemas.ro.

Bucuresti, 17.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *