metalshow

Filip Net a implementat pentru City Insurance

programul de achizitionare on-line a politelor de asigurare  

Filip Net a implementat pentru City Insurance, societate de asigurare-reasigurare, un program comod si rapid pentru asistenta si cumparare on-line a politelor de asigurare.
Noutatea consta in posibilitatea de a dialoga in timp real cu unul din consultantii City Insurance pentru detalii asupra produsului de asigurare dorit ce in final se poate comanda si plati prin card.

Pentru cei ce vor sa incheie o asigurare, internetul ofera avantaje deosebite prin bogatia informatiilor furnizate cat si prin modalitatea usoara de achizitionare si plata a acesteia. Pentru cumparare online pe site-ul www.cityinsurance.ro sunt disponibile “Asigurari de calatorie”, “Asigurari de bagaje”, “Asigurarea de sport extrem” si “Travel Insurance Card”.
Se completeaza cu usurinta datele persoanei asigurate, datele privind polita dorita, se poate obtine atat o calculatie de pret cat si solicitarea informatiilor in timp real de la operatorii agentiei. Plata se poate face prin sistemul de plati electronice cu card, implementat pe site.

Filip Net, o companie prezenta activ pe piata romaneasca de IT/C, ofera servicii de programare web(specializate pentru domeniul juridic, asigurari etc.), proiectare si implementare baze de date, SEO(search engine optimization), web design si ofera consultanta IT&C.
Portofoliul Filip Net contine nume precum: URBAN si Asociatii – Recuperare si colectare creante, Guvernul Romaniei- Departamentul pentru Dialog Social, City Insurance, CodulMuncii.ro, Portalul Juridice.ro.

Bucuresti, 21.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *