celula de arta octombrie

Filip & Company asistă Raiffeisen Bank în cadrul unui plasament privat de obligaţiuni în valoare de 480 milioane lei și listarea acestora la Bursa de Valori București

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Raiffeisen Bank, unul dintre principalii jucători din industria serviciilor bancare din România, cu privire la listarea la Bursa de Valori București a unor obligaţiuni subordonate în lei, cu o maturitate de 10 ani, în valoare totală de 480 milioane lei şi o dobândă de 3,5%+Robor la 3 luni.

Listarea va avea loc pe 14 mai.

“Lichiditatea piețelor financiare este esențială în această perioadă dificilă și fiecare dovadă ca lucrurile merg in direcția bună ajută la consolidarea și cresterea încrederii investitorilor. Suntem onorați că am putut fi alături de Raiffeisen Bank în acest proiect care susține mediul de afaceri românesc în această perioadă dificilă.”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de către Alexandru Bîrsan (Partener) si Olga Niţă (Counsel).

Alexandru Bîrsan
Alexandru Bîrsan

Filip & Company are unele dintre cele mai dinamice și experimentate practici de Pieţe de Capital, fiind clasată în primul etalon de către prestigioasele publicații Chambers and Partners şi Legal 500.

Echipa include specialiști cu o experiență anterioară bogată și de succes în tranzacții complexe și de top în domeniul piețelor financiare și de capital, dobândită atât în tranzacții interne cât și internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *