Shadow

Filip & Company a asistat Mozaik Investments în achiziția unui pachet minoritar de acţiuni în cadrul UNTOLD Universe

Casa de avocatură Filip & Company a asistat fondul de investiţii Mozaik Investments în procesul de achiziţie a unei participații minoritare în societatea care operează grupul UNTOLD, cel mai mare jucător de pe piaţa de entertainment din estul Europei.

“Este o investiţie frumoasă a clienţilor noştri de la Mozaik, într-un business dezvoltat 100% local și un brand românesc apreciat la nivel global. Așteptăm cu interes ca UNTOLD să continue să crească în noua formulă şi să ajungă una dintre poveştile antreprenoriale de referinţă pentru țara noastră. Cu siguranță sunt pe mâini bune, având în vedere expertiza celor de la Mozaik de a contribui la dezvoltarea unor campioni naţionali și regionali de succes. Ne bucurăm că am avut din nou ocazia s excelentă”, spune Alexandru Bîrsan, partener și coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Companyă le fim alături și le mulțumim pentru încredere și pentru colaborarea excelentă”, spune Alexandru Bîrsan, partener și coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company.

Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company
Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company

Echipa implicată în această tranzacţie a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) și le-a inclus pe Andreea Bănică (senior associate), Rebecca Marina (senior associate) şi Smaranda Văcaru (senior associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *