Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Filip & Company a asistat Mozaik Investments în achiziția unei participații minoritare în societatea care operează lanțul de restaurante Stradale

Casa de avocatură Filip & Company a asistat fondul de investiţii Mozaik Investments în procesul de achiziţie a unei participații minoritare în societatea care operează lanțul de restaurante „Stradale” și cafenelele „Mitzu” și oferă servicii de catering pentru evenimente sub marca „Flavours”.

“Este o investiţie frumoasă a clienţilor noştri de la Mozaik, într-un business dezvoltat 100% local și într-o perioadă în care industria ospitalității are nevoie de prieteni. Sperăm ca Stradale să continue să crească în noua formulă şi să ajungă una dintre poveştile antreprenoriale de referinţă pentru țara noastră”, spune Alexandru Bîrsan, partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital.

Alexandru Bîrsan 2
Alexandru Bîrsan

Echipa implicată în această tranzacţie a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) și Olga Niţă (partener) și le-a inclus pe Andreea Bănică (associate) şi Anca Bădescu (associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile cheie de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de capital privat sau fuziuni şi achiziţii complexe, în majoritatea cazurilor, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *