free download 78 travel guides written by experts

Filip & Company a asistat BT leasing în cadrul unei emisiuni de obligaţiuni de 40 de milioane euro

Casa de avocatură Filip & Company a asistat BT Leasing, parte a grupului financiar Banca Transilvania, în legătură cu oferta și listarea cu succes a unei emisiuni de obligaţiuni de 40 de milioane de euro, în două tranşe cu scadenţa în 2024, respectiv 2025, la Bursa de Valori Bucureşti. Tranzacția a fost finalizată în a doua jumătate a lunii decembrie.

„Apreciem că am putut să fim alături de BT Leasing în acest proiect important pentru activitatea sa de leasing financiar, în special pentru segmentul IMM-uri, energie regenerabilă și eficiență energetică.

Piața de capital din România înregistrează un trend pozitiv, anul trecut fiind, în special, unul prolific pentru segmentul de obligațiuni.

Anticipăm că în 2020 acest trend ascendent va continua cu proiecte de o dimensiune din ce în ce mai mare și prezentând structuri inovatoare pentru piața din România.”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.

Alexandru Bîrsan
Alexandru Bîrsan

Echipa implicată în această tranzacție a fost coordonată de către Alexandru Bîrsan (Partener), și le-a inclus pe Olga Niţă (Counsel) și Roxana Diaconu (Associate).

Filip & Company are unele dintre cele mai dinamice și experimentate practici de Pieţe de Capital, fiind clasată în primul eșalon de către prestigioasele publicații Chambers and Partners şi Legal 500. Echipa include specialiști cu o experiență anterioară bogată și de succes în tranzacții complexe în domeniul piețelor financiare și de capital, dobândită atât în tranzacții interne cât și internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *