free download 78 travel guides written by experts

Filip & Company a asistat BCR în tranzacția care a vizat CIT One

Casa de avocatură Filip & Company a asistat BCR în tranzacția tripartită prin care Banca Comercială Română, BRD Groupe Société Générale și Raiffeisen Bank România vor deține o cotă egală de acțiuni de câte 33,3% în CIT ONE, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de transport, procesare și depozitare valori de pe piața din România.

Tranzacția a fost aprobată de Consiliului Concurenței din România. Echipa Filip & Company a asistat BCR în toate etapele procesului, inclusiv în evaluările preliminare, în procesul de structurare, negociere si finalizare a tranzacției, precum și în procesul de aprobare a operațiunii de către Comisia Europeană și Consiliul Concurenței.

„Realitatea pe care o trăim în aceste zile a dus la o încetinire în activitatea a numeroase industrii, iar instabilitatea din piețe din ultimele luni a amânat o parte dintre tranzacții. În acest context, ne bucurăm că am putut fi alături de BCR în finalizarea cu succes a acestui proiect. Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru colaborarea excelentă”, a declarat Cătălin Suliman, partener Filip & Company.

Cătălin Suliman
Cătălin Suliman

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție i-a inclus pe Alina Stancu Bîrsan (partener, Fuziuni și Achiziții), Cătălin Suliman (partener, Dreptul Concurenței), Monica Stătescu (counsel, Fuziuni și Achiziții), Silviu Vasile (senior associate, Dreptul Concurenței) și Andreea Bănică (associate, Fuziuni și Achiziții).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *