free download 78 travel guides written by experts

Fiice perfecte. Fiicele adulte ale alcoolicilor

Alcoolul a reprezentat o problemă în familia ta de origine? Sunt fiicele mamelor alcoolice afectate diferit față de fiicele taților alcoolici? Poți să ai amintiri, percepții și experiențe legate de copilărie cu totul diferite, în funcție de sexul părintelui alcoolic?

Volumul Fiice perfecte, având la bază mărturiile a numeroşi “copii adulţi”, fiice ale unor părinţi alcoolici, este o recunoaştere a suferinţei acestor copii şi totodată a rezilienţei de care ei au dat dovadă pe parcursul vieţii, aducând un plus de cunoaştere, de înţelegere şi, cel mai important, de încredere că tiparul negativ poate fi schimbat.

FIICE PERFECTE. FIICELE ADULTE ALE ALCOOLICILOR


Autor: Robert J. Ackerman
Nr. de pagini: 312
Preț: 35.00 ron
Colecția: Psihologie Practică
Traducere din engleză de Oana Badea
Blog: //blog.edituratrei.ro/
Editura TREI

Alcoolul a reprezentat o problemă în familia ta de origine? Dependenţa de o substanţă ascunde nefericire, ruşine, sentimente de vinovăţie. Adesea, cei aflaţi în această situaţie îşi neagă sau îşi ascund adicţia. Astfel, copiii lor cresc având în faţă un secret, pe care se simt datori să îl păstreze – să fie “perfecţi” –, în speranţa că lucrurile vor deveni mai bune, asumându-şi astfel un rol ce le depăşeşte cu mult puterile.

Acest volum, având la bază mărturiile a numeroşi “copii adulţi”, fiice ale unor părinţi alcoolici, este o recunoaştere a suferinţei acestor copii şi totodată a rezilienţei de care ei au dat dovadă pe parcursul vieţii, aducând un plus de cunoaştere, de înţelegere şi, cel mai important, de încredere că tiparul negativ poate fi schimbat.

Dr. Robert J. Ackerman este profesor emerit al Universităţii Indiana din Pennsylvania, cofondator al Asociaţiei naţionale a copiilor alcoolicilor şi preşedintele Comitetului consultativ al The Magazine for Addiction and Behavioral Health. Cărţile sale au fost traduse în peste 13 limbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *