free download 78 travel guides written by experts

Fii vedeta sarbatorilor de iarna

Invaluiti in magia Sarbatorilor de Iarna, va invitam sa pasiti pe covorul rosu la InterContinental! Toata luna decembrie va asteptam intr-o atmosfera de sarbatoare cu cozonaci si turta dulce, brad de Craciun si colinde, iar de Revelion va asteptam cu petreceri de Oscar! Incepand din 7 Decembrie, in fiecare duminica a lunii, va avea loc in Braseria Corso  Brunch de Craciun, cu decoruri si preparate traditionale, cu loc de joaca special amenajat in care zinele si spiridusii il vor anunta pe Mos Craciun.

In ziua de Craciun vom organiza un Brunch de Gala in Sala Balada, cea mai inalta sala de bal din oras, aflata la etajul 21 al Hotelului InterContinental. Conform traditiei, Mos Craciun va veni sa le ofere cadouri copiilor, iar trupa de jazz live va anima atmosfera cu colinde romanesti si internationale.

In prima zi a Anului Nou  vom organiza din nou Brunch in Braseria Corso, intre orele 12.00 – 16.00, pentru a le oferi celor care au au petrecut in noaptea dintre ani un moment de relaxare in compania faimosului concert al Filarmonicii din Viena

Pretul pentru Brunch: 170 RON/ persoana, parcare gratuita, gratuit pentru copiii sub 6 ani, jumatate pret pentru copiii sub 12 ani.

Serile 24, 25, 26 Decembrie sunt tot atitea momente bune pentru a alege o cina speciala de Craciun in Restaurantul Madrigal. Oaspetii vor putea alege intre noul meniu european fusion sau meniul special de Craciun.

Pentru cei care aleg sa isi petreaca noaptea de Craciun (25 – 26 Decembrie) si noaptea dintre ani (31 Decembrie – 1 Ianuarie) la InterContinental oferim un tarif special de cazare:  90 eur/ camera si 150 eur/ apartament, cu mic dejun si taxe incluse.

Covor rosu, atmosfera glamour, paparazzi, sampanie…acesta este inceputul unei nopti de Oscar! De Revelion, ii invitam pe oaspetii nostri sa fie vedetele premierei Anului Nou. Fie ca vor sa petreaca in Sala Balada, unde vor avea o priveliste spectaculoasa asupra orasului sau in eleganta si renumita Sala Ronda, oaspetii nostri vor avea parte de un bufet spectaculos, de muzica si distractie, din care nu vor lipsi actorul Silviu Biris, TZ’s Band si DJ Stalin, dar si de o tombola cu premii surpriza.

Pentru a petrece Revelionul in Sala Balada pretul este de 795 RON/persoana, iar in  Sala Ronda – 685 RON/persoana, cu pachet de bauturi inclus si parcare libera in limita locurilor disponibile.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *