free download 78 travel guides written by experts

Fii unic sau mori

Promovarea firmei tale ce mai face? Te invităm să-ţi verifici corespondenţa pentru că o să găseşti sigur informatii care iti ofera un atu in promovarea firmei tale. Mai jos gasesti textul scrisorii pe care sper ca n-ai ratat-o!
 

Aşa cum ţi-am promis, îţi spun mai multe despre un sistem care iti creşte cota de piaţă, vânzarile şi profitul. Dacă ai ratat scrisoarea noastră, mai jos găseşti moduri in care promovarea companiei tale poate să o ducă din ce în ce mai bine.

Am veşti bune: promovarea, aşa cum nu şi-a imaginat-o nimeni!

Sistemul de videoproiecţie Holograma3D face din orice eveniment spectacol. Folosind tehnologia 3D, evenimentul tău va ieşi în evidenţă! Sistemul AJRShows Holograma3D a mai fost folosit în lume, în evenimente-spectacol: lansarea revistei Forbes în Romania, Rompetrol (lansarea sistemului de garanţie a calităţii Q-Protek-t), Madonna în mărime naturală, Trupa Gorillaz animată.

Holograma3Dxs  este replica la scară mai mică a Hologramei3D, special creată pentru a depăşi limitele de advertising dinamic şi interactiv în spaţii mici. Sistemul comprimă toate calităţile Hologramei3D, ramanand la fel de impresionantă.

Ce face sistemul Holograma3D pentru tine?

·         Face imaginea companiei tale sau preşedintele companiei să poată fi prezent simultan în mai multe locaţii ale evenimentelor tale, ca hologramă!

·         Lansează un produs sau serviciu cu detalii specifice şi tehnice pe care cuvintele nu le exprimă, chiar un prototip!

·         Arată procesul tehnic sau managerial unui număr mare de persoane care nu pot asista la aceste procese.

·         Instruieşte personalul la distanţă foarte mare, dându-le angajatilor senzaţia de prezenţă fizică!

·         Reînvie personaje faimoase pentru a participa la evenimentele tale!

Dacă ai ratat scrisoarea noastra programează-te pe www.holograma3d.ro sau la numărul de telefon 021.332.41.18.

Vesti despre oferta AJRShows pentru vara in 5 zile!

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *