free download 78 travel guides written by experts

Fii propria ta stilista! – Workshop de stil vestimentar

Probabil ca orice femeie moderna a ezitat in fata garderobei, incercand sa gaseasca tinuta potrivita cu silueta si coloritul natural, dar si cu ocazia, momentul zilei si, bineinteles, cu tendintele… Floare la ureche sau misiune imposibila? Din grija pentru stilul si nervii nostri, Image Matters ne invata cum sa aratam mereu bine fara crize de panica si sesiuni impulsive de shopping, in workshop-ul «Fii propria ta stilista!».

Persoanele bine imbracate au ceva mai mult decat bun gust. Cand isi aleg tinutele, tin cont de numerosi factori, precum culoarea, croiala, textura, punctele focale, echilibrul proportiilor. Rezultatul? Hainele lor nu doar ii imbraca, ci le exprima personalitatea, stilul, gusturile, ii ajuta sa creeze impresii pozitive si sa se simta in largul lor. Primul pas pentru o infatisare atragatoare presupune sa ne cunoastem tipul de silueta si culorile care ne infrumuseteaza. Revistele de moda ne dau idei, designerii ne indruma, dar deciziile de stil tot noua ne revin.

Cum putem avea zi de zi siguranta ca suntem bine imbracate? Ca stilul ales ne reprezinta, croielile ne avantajeaza, iar culorile ne pun in valoare atuurile si «camufleaza» imperfectiunile? Ca suntem in tendinte fara a deveni fashion victims? Toate acestea si multe alte «secrete» stilistice ne sunt acum accesibile in cadrul atelierului "Fii propria ta stilista" organizat sambata, 21 februarie a.c., de Image Matters. Pe parcursul a 4 ore, Irina Markovits, consilier de imagine si stil cu o bogata experienta, le va invata pe participante:

ü        cum sa ne identificam tipul siluetei si proportiile corpului;
ü        care sunt iluziile optice pe care le cream prin imbracaminte si cum le folosim pentru a avea silueta ideala;
ü        felul in care personalitatea, preferintele si activitatile zilnice ne influenteaza alegerile vestimentare;
ü        ce haine ar trebui sa se regaseasca in garderoba fiecareia;
ü        cat sa cheltuim pe imbracaminte si accesorii;
ü        cum sa ne planificam bugetul de cumparaturi;
ü        ce culori ne infrumuseteaza, cum sa le alegem si sa le combinam;
ü        cum sa facem un compromis cu nuantele nepotrivite;
ü        cum si daca putem purta culorile "de sezon";
ü        cum sa recunoastem tendintele si sa le incorporam in garderoba;
ü        cum sa folosim accesoriile pentru a schimba look-ul unei tinute.

Taxa de participare: 115 euro/ persoana (platibili in lei, la rata de schimb BNR din ziua efectuarii platii)
Data: Sambata, 21 februarie 2009
Locatia: Sala Van Gogh, Hotel Tulip Inn, Str. Nerva Traian 3A sector 3 (zona Mall Vitan)

Orele de desfasurare: 9.00 – 13.30 (4 1/2ore, cu o pauza de cafea de 15 minute)
Numar de participanti: maxim 10 persoane.  Acesta este un workshop interactiv si cu aplicatii practice, organizat acum pentru prima oara in Romania. Pentru a-i pastra caracterul interactiv, la acest workshop vor participa maximum 10 persoane. 

Costul workshopului include: participarea, materialele de curs, 2 pauze de cafea.

Inscrierile pot fi facute prin telefon (0730.61.84.33) sau e-mail (office@imagematters.ro) si sunt confirmate in ordinea primirii platilor aferente in contul Image Matters. Inscrierile au loc in perioada 4 – 20 februarie.

In urma inscrierii prin email sau telefon veti primi o proforma PDF pe baza careia se poate face plata cursului.  Plata poate fi efectuata:
ü    prin  transfer bancar – in contul RO 14 BPOS 70206005961 ROL 01, deschis la BancPost sucursala Mosilor (a se mentiona numele participantului si denumirea workshopului)
ü    in numerar (valabil doar pentru persoane juridice), la sediul Image Matters din Sos. Mihai Bravu nr. 64-88, bloc P 7, sc. 2, apt. 78, Bucuresti

Pentru informatii suplimentare legate de modalitatile de plata, formularul de inscriere si contractul aferent, trimite un email cu numele complet si telefonul tau la office@imagematters.ro. Alternativ, poti suna la 0730-61.84.33, de luni pana vineri, intre orele 9-19.

Nota: Participarea si dobandirea cunostintelor transmise in cadrul acestui atelier au drept scop uzul personal si nu pot fi folosite si/ sau invocate ca atestat profesional.

Image Matters Grup SRL isi rezerva dreptul de a anula orice inregistrare si/sau rezervare daca plata aferenta nu a fost primita in cont cu 5 zile lucratoare de la data inscrierii.

Bucuresti, 17.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *