metalshow

Fii o vedeta Disney Channel – castigatoarea si-a implinit visul

Competiţia “Fii o vedetă Disney Channel” a început în România pe 29 septembrie. A inclus cinci audiţii regionale în Iaşi, Cluj- Napoca, Timişoara, Braşov şi Bucureşti în intervalul septembrie – octombrie. Cei mai buni participanţi au fost aleşi să participe la o tabără de pregătire, unde şi-au perfecţionat calităţile împreună cu doi profesori de canto şi coregrafie – Cristina Manoliu şi Sandra Mavhima. Cei cinci finalişti au concurat apoi în cadrul unui show televizat.

Cei cinci finalişti au fost: Mădălina Lefter (11 ani, din Iaşi; câştigătoarea audiţiei de la Iaşi), Luiza-Roberta Piroşca (14 ani, din Cluj- Napoca; câştigătoarea audiţiei de la Cluj-Napoca), Andrada Creţu (9 ani, din Drobeta Turnu Severin; câştigătoarea audiţiei de la Timişoara), Miruna Oprea (14 ani, din Bacâu; câştigătoarea audiţiei de la Braşov), Mario Gălăţanu (10 ani, din Iaşi; câştigătorul audiţiei de la Bucureşti).

Disney Channel Worldwide reprezintă portofoliul cel mai de succes de canale TV pentru copii din lume, cu 98 de canale şi/sau ieşiri pe canale disponibile în 167 de ţări şi în 32 de limbi. Până la începutul anului 2010, Disney Channel și Disney XD vor putea fi urmărite în 13 milioane de locuinţe din CEE. În 2008, Disney Channel s-a clasat drept canalul pentru copii nr. 1 în 17 țări/teritorii. Proprietățile Disney Channel continuă să se extindă rapid pe noi piețe din întreaga lume, jucând un rol important în prezentarea mărcii Disney noilor consumatori.

Miruna Oprea (14 ani, din Oneşti) este atât de pasionată de muzică încât prima sa participare la o astfel de competiţie (Festivalul Ti Amo) a avut loc la frageda vârstă de 5 ani, deşi limita de vârstă era de 6 ani. A reuşit să impresioneze juriul care a ales-o să prezinte două ediţii ale Festivalulului “Ti amo”. Miruna a luat parte la numeroase alte festivaluri, printre care: Mamaia Copiilor, Fulg de Nea, Delfin, Golden Crose (Malta), Festivalul Nilului (Egipt), Zecchino D’oro (Bologna). Remarcându-se drept cea mai tânără compozitoare în cadrul celei de-a 50-a ediţii a festivalului Zecchino D’Oro (Bologna), Mirunei i-a fost decernat premiul UNICEF pentru compoziţie. Pentru a-şi cultiva talentul în continuare, Miruna îşi doreşte să urmeze un liceu de specialitate.

Bucuresti, 16.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *