free download 78 travel guides written by experts

Fii FRESH weekend-ul acesta la MTV Romania

 În funcţie de cerinţele voastre, MTV vă oferă în fiecare săptămână un week-end cu o temă bine stabilită. Săptămâna aceasta, odată cu venirea primăverii, MTV România şi-a propus să ne schimbe starea de spirit, să ne împrospăteze printr-un week-end special: Fresh Hits @ MTV.

În cadrul programului special, MTV va prezenta o colecţie de hituri, urmărind să facă o trecere în revistă a celor mai ascultate piese în ultimului an.

Printre cei ce se vor afla alături de noi în acest weekend special vor fi Morandi cu "Beijo (Uh-la-la)", piesă ce s-a aflat în septembrie pe primul loc în World Chart Express, top realizat şi difuzat de MTV Europe, pe baza topurilor din ţările europene, Dj Project, care după lansarea celui de-al patrulea album se afla deja în topurile internaţionale, Black Eyed Peas, formaţia ce ocupă primul loc în momentul de faţă în MTV Top 20 (cei mai buni artişti), Shakira cu ultimul ei single “Hips don’t lie”, piesă difuzată în exclusivitate la MTV România, Madonna, Gwen Stefani, Robbie Williams, Impact şi alţii.

Te asteptăm să petreci alături de MTV România un weekend cât se poate de Fresh, exact pe gustul tău!

Despre MTV

MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.

 Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *