free download 78 travel guides written by experts

Fiecare pacient are nevoie de un erou

Hawthorne, sezonul 2, din luna octombrie, numai la AXN

În luna octombrie, AXN aduce pe micile ecrane al doilea sezon al serialului Hawthorne, cu Jada Pinkett Smith, în care personajul principal se va confrunta cu noi provocări morale şi profesionale. Spitalul Richmond Trinity se închide, iar asistenta-şefă Christina Hawthorne trebuie să-şi găsească un nou loc de muncă.

Hawthorne spune povestea asistentei-şefă Christina Hawthorne (Jada Pinkett-Smith), o femeie dură şi totuşi caldă, care se mândreşte cu faptul că tot timpul are în vedere interesele pacienţilor ei, dar din acest motiv nu îi mai rămâne prea mult timp pentru ea însăşi sau pentru fiica ei. Hawthorne încearcă să treacă peste moartea soţului ei, dar nu a prea avut timp să-l plângă din cauza programului încărcat de la spital. Relaţia cu fiica ei adolescentă poate să fie uneori destul de tensionată, mai ales când Christina pune spitalul pe primul loc. Cu toate astea, este o mamă implicată în viaţa fiicei sale, o mamă care are un fel aparte de a rezolva problemele din familie.

În primul sezon, ea a dus lupte grele la spitalul Richmond Trinity cu forţe mult prea mari ca să fie învinse de o singură persoană. Fie că încearcă să se asigure că o femeie fără adăpost este bine tratată, fie că încearcă să convingă un prieten apropiat bolnav de cancer să nu se sinucidă sau să împace orgoliile tuturor doctorilor si administratorilor de la spital, Hawthorne este conştiinţa de care organizaţia are nevoie.

Al doilea sezon începe din 5 octombrie cu o situaţie şi mai tensionată: închiderea spitalului Richmond Trinity. Instituţia nu mai poate să facă faţă datoriilor pe care le are. Prin urmare, asistenta-şefă Christina Hawthorne are noi provocări de înfruntat, atât morale, cât şi profesionale. I se cere să se alăture mai multor colegi din oraş la spitalul James River. Având în vedere că instituţia mai are puţin şi se prăbuşeşte, Hawthorne ar prefera să lucreze în altă parte, dar din cauza circumstanţele ajunge tot la James River unde trebuie să facă faţă unor condiţii îngrozitoare care sunt înrăutăţite de cinicul şef al asistentelor, Gail Strummer…

Pe lângă rolul principal din Hawthorne, Jada Pinkett Smith este producătorul executiv al serialului, reprezentând compania ei de producţie Overbrook Entertainment. Tot ea a fost şi producătorul filmului Karate Kid. Pe lângă aceste două producţii, a creat şi produs All of Us, împreună cu soţul ei Will Smith, iar printre cele mai recente filme ale lui Pinkett Smith se numără Madagascar 2, unde a fost vocea Gloriei, şi Intrigi parfumate, al regizoarei Diane English.

Sezonul doi din Hawthorne va putea fi urmărit la AXN, în premieră şi în exclusivitate, din 5 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00.

Bucuresti, 21.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *