Shadow

„Fiecare familie are o poveste” | O poveste despre iubire și pierdere, bucurie și durere

Ce anume face ca unele familii să prospere în ciuda obstacolelor uriașe, iar altele să se destrame? Ce indicii anunță dizolvarea unei familii? De ce ne exasperează familiile noastre?

Julia Samuel își propune să exploreze aceste întrebări și să ajute la înțelegerea profundă a familiilor reale, care prezintă un întreg spectru de disfuncționalități și sunt influențate de factori de stres interni și externi.

În această carte cititorul găsește povestea a opt familii care se confruntă cu propriile provocări, pe care autoarea le-a urmărit de-a lungul mai multor generații, subliniind modul în care factorii de stres nerezolvați se pot transmite mai departe și pot intensifica presiunile cotidiene pentru generația următoare.

Fiecare familie are o poveste. Cum mostenim dragostea si pierderea
Julia Samuel este psihoterapeut, formată în tradiția psihoterapiei centrate pe persoană. Are o experiență de peste 30 de ani în lucrul cu pacienți, atât în sistemul național britanic de sănătate, cât și în practică privată. La Editura Trei a mai apărut O să treacă și asta. Povestiri despre schimbare, criză și începuturi pline de speranță.

Fiecare familie are o poveste. Cum moștenim dragostea și pierdere
Julia Samuel
Nr. de pagini: 432
Preț: 59 ron
Traducere din limba engleză de Alexandra Stoica
Colecția: Psihologia pentru toți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *