free download 78 travel guides written by experts

„Fiecare copil vrea o poveste!”

O dată cu deschiderea târgului de carte Gaudeamus, Jurnalul Cultural lansează „Fiecare copil vrea o poveste”, o campanie de colectare de carte pentru copiii instituţionalizaţi, prin donaţii făcute de vizitatorii şi expozanţii Târgului.

Centrul acestei acţiuni va fi studioul emisiunii Jurnal Cultural (standul 17), în care va fi amplasat un coş de colectare a donaţiilor. La stand va fi prezent şi un reprezentant al Centrului de Plasament „Pinochio 3”, pentru a vă mulţumi în numele copiilor pe care îi veţi ajuta.

Cărţile colectate vor merge către Centrul de Plasament „Pinochio 3”, care găzduieşte 45 de copii cu vârste cuprinse între 2 şi 13 ani. Pe 6 decembrie, de Sf. Nicolae, copiii vor primi de la echipa emisiunii Jurnal Cultural cărţile adunate pentru ei.

Alături de TVR Cultural în această campanie sunt: Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 3, Societatea Română de Radiodifuziune şi Florin Chilian (care a cedat drepturile de folosire ale melodiei „Zece”) şi toţi cei care vor dona cărti pentru copii. Şi asta pentru că Fiecare copil vrea o poveste.

Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, aflat la cea de-a 15-a  ediţie, se va desfăşura în perioada 19–23 noiembrie, la ROMEXPO.

Bucuresti, 14.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *