free download 78 travel guides written by experts

FHM aprilie – SportSuperSexy

În luna aprilie, revista FHM o are pe copertă pe Crina Abrudan, care pentru prima dată a acceptat să pozeze într-o ipostază sexy… şi a făcut-o foarte bine !

Redacţia FHM, cadrul deosebit în care a fost ales să se realizeze pictorialul şi combinaţia cu un motor super sport sunt ingredientele care au convins-o pe Crina să-şi dezvăluie formele răvăşitoare într-un prim pictorial extrem de sexy. Începând cu numărul de aprilie, revista FHM demarează şi proiectul anual „TOP 100 FHM – cele mai sexy 100 femei din lume 2008”, care se va desfăşura la nivel internaţional în TOATE CELE 33 DE EDIŢII INTERNAŢIONALE. În România campania de votare are loc pe site-ul revistei: www.FHM.ro , unde îţi poţi stabili propriul top 10 cu cele mai sexy femei din lume. În funcţie de voturile tale se va hotărâ cea mai sexy femeie din România iar prin centralizarea voturilor din toate ţările în Marea Britanie, se va decide cea mai sexy femeie din lume.

Printre altele, în luna aprilie, FHM te lasă pe tine să decizi dacă magicianul nonconformist David Blane are sau nu puteri supranaturale, dacă berea este la fel de rece şi după ce te muţi împreună cu ea şi ţi-o prezintă pe noua BOND-Girl, super-modelul ucrainian Olga Kurylenko pentru care „dansul la bară e ceva fantastic”, într-un pictorial de neuitat.

“Crina Abrudan reuşeşte să se ridice la înălţimea Simonei Pătruleasa, colega ei de la ştirile de sport ale Antenei 1, care încă deţine titlul de cea mai sexy femeie din lume în viziunea românilor. Nu se ştie însă pentru cât timp: am început campania de votare pentru 2008 iar estimările prevăd o luptă foarte dură în acest an. Cititorii noştri sunt invitaţi să intre pe www.FHM.ro şi să voteze în număr cât mai mare!”, declară Eduard Ţone, redactor şef al FHM.

Bucuresti, 07.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *