Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Fetele au fost in stare de orice pentru a ajunge la Next Top Model

O domnişoarã s-a tuns cu briceagul şi a stat în cap pentru a-l convinge pe Bote!

Fenomenul Next Top Model a luat startul. Mii de tinere aspirante la titlul de urmãtorul model de top al României s-au prezentat în faţa juraţior Next Top Model, aducând în lumina reflectoarelor poveşti de viaţã impresionante şi domnişoare dornice de afirmare. La Timişoara, o tânãrã a fost capabilã de orice pentru a impresiona juriului. S-a tuns pe loc cu un briceag şi s-a oferit chiar sã stea în cap, numai sã demonstreze cât este de determinatã.

Preselecţiile Next Top Model s-au încheiat de curând, însã în urma lor au rãmas numeroase poveşti impresionante, dar şi tinere aspirante la marele titlu Next Top Model, la o carieră de succes şi fabulosul contract de 70.000 de euro. Fiecare oraş a aus în atenţia juraţilor concurente care cu greu vor fi uitate.

Astfel, la Timişoara, Cãtãlin Botezatu a fost de-a dreptul uimit când o domnişoarã a rãspuns testului sãu de enduranţã şi a acceptat sã se tundã pe loc cu un briceag. Ba mai mult, tânãra s-a oferit chiar sã stea în cap, numai sã demonstreze cât este de determinatã sã îşi urmeze visul. Cel care a ajutat-o sã îşi gãseascã echilibrul a fost chiar celebrul designer.

Mai multe detalii puteţi afla accesând www.nextopmodel.a1.ro sau pagina oficială de Facebook a emisiunii, //www.facebook.com/nexttopmodel.catalinbotezatu.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *