Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Festivitatea de premiere 2015 a Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor”

Anul 2015 a fost unul foarte competitiv pentru participanții la Campionatul Național de Turism Sporitv “Ștafeta Munților”, cu această ocazie fiind organizate 9 etape la care au participat 84 de cluburi de turism sporitv atât din România cât și din afara țării.

Campionatul Național de Turism Sportiv “Ștafeta Munților” este o competiție de turism sportiv, organizată la nivel național / internațional ce are drept scop crearea cadrului organizatoric și competițional în vederea dezvoltării unor relații durabile, în baza principiilor eco-turistice-sportive și de protecție a mediului.

Participanții au vizitat nouă zone spectaculoase din România : Munții Macin, Masivul Piatra Mare, Masivul Parang, Munții Căpățânii, Munții Bucegi, Munții Făgăraș, Munții Cozia, Masivul Siriu, Munții Piatra Craiului unde s-au întrecut în diverse probe montane concurând la una sau mai multe dintre categoriile: Family, Juniori, Veterani, Feminin, Open, Elite.

Pentru că fiecare campionat trebuie să aibă și o festivitate de premiere, organizatorul onorific din acest an împreună cu cluburile organizatoare, cât și cu cele care au participat anul acesta vă invită la FESTIVITATEA DE PREMIERE A CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE TURISM SPORITV “ȘTAFETA MUNȚILOR”, festivitate care va avea loc în perioada 6-8 Noiembrie 2015 în stațiunea Calimanești – Căciulata din județul Valcea, Hotel Căciulata.

Va așteptăm pentru a-i aplauda, felicita și premia pe cei mai merituoși dintre noi, dar și pentru a ne întrece în probe ce vor evidenția creativitatea și voia bună!

Pentru că în fiecare an există și un bal mascat, anul acesta am decis să dăm o temă balului nostru și aceasta va fi: Port tradițional românesc. Cei sosiți la festivitate vor purta costume corespunzatoare temei.

Puteți afla mai multe despre acest campionat accesând site-ul www.stafetamuntilor.ro.

Bucuresti, 23.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *