metalshow

Festivalul Studio No. 7 – Jack Daniel’s Experience: muzica adevarata la malul Marii Negre

Pentru al treilea an in Romania, Studio No. 7 Fest – Jack Daniel’s Experience a adus muzica de calitate la malul Marii Negre. Intre 22 si 25 iulie, festivalul a reunit cele mai mari trupe din Romania, in 4 zile de concerte live la Costinesti, pe plaja Loca Beach.

Spiritul orasului natal al lui Jack Daniel s-a regasit atat in muzica rock, cat si in mini oraselul creat pe plaja. Un camion american spectaculos, transformat in bar, jocuri si concursuri antrenante, barbecue si un cinematograf 3D in care spectatorii au putut face un tur al distileriei din Lynchburg si sa afle mai multe despre spectaculoasa poveste a whiskey-ul de calitate – toate acestea i-au asteptat pe cei peste 20.000 de oameni care au venit la festival.

„Studio No. 7 Fest – Jack Daniel’s Experience” – festivalul muzicii live romanesti

Au fost pe scena festivalului: Holograf, Iris, Voltaj, Vama, Phoenix, Florin Chilian, Horia Brenciu Orchestra, Zdob si Zdub, Publika si Tibi Scobiola Band.

Festivalul a inceput cu Publika, Voltaj si Zdob si Zdup, pentru ca a doua seara cei de la Iris si Holograf sa urce pe aceeasi scena, lucru care nu s-a mai intamplat din 1997. Sambata, Florin Chilian, Horia Brenciu si Vama au adus publicului stiluri diferite, dar aceeasi bucurie de a asculta muzica live. Festivalul s-a incheiat duminica noaptea cu un alt recital Florin Chilian si muzica inconfundabila a celor de la Phoenix.

Iris si Holograf pe aceeasi scena dupa mai bine de un deceniu

Iris: “Am fost pentru al doilea an pe scena Festivalului Studio No 7 Jack Daniel’s Experience. Spiritul lui Jack si al muzicii rock ne-a insotit mereu si ne bucuram ca si la Costinesti publicul a fost aproape de noi. Am cantat pe aceeasi scena cu cele mai bune formatii din Romania si acest lucru ne bucura. Speram ca Festivalul va continua traditia an de an, aducand publicului, dar si noua, artistilor, bucuria unei muzici de calitate si o atmosfera extraordinara.”

Holograf: “Ne bucuram ca am participat la unul dintre putinele festivaluri de muzica romaneasca din ultima vreme. Selectia artistilor, modul in care Studio No 7 Fest a promovat muzica de calitate, ne face sa credeam ca de la an la an acest eveniment va deveni o traditie. Ne-a facut placere sa cantam intr-un festival care a reunit cele mai mari nume de artisti din Romania.”

Florin Chilian: “Fair share of angels” sau partea cuvenita ingerilor – muzica si Studio No 7 Fest – o fireasca legatura intre muzica si cheia care ar trebui sa desfaca nodurile ce separa oamenii. Pentru ca alcoolul nu trebuie sa fie niciodata premiza violentei , ci a unor intamplari care sa tina de spirit. Este un festival despre prietenie inainte de toate!”

Vama (Tudor Chirila): “Am o legatura speciala cu marea si cu tot ce inseamna traditia unui whiskey de calitate, de aceea m-am simtit foarte bine pe scena Studio No 7 Fest. Colaborarea noastra cu Jack ne-a adus din nou in fata unui public special.”

Voltaj (Calin Goia): “Un festival cum rar mai vezi in ultima vreme. Publicul, felul in care a fost organizat, ne-au facut sa ne simtim foarte bine la Costinesti. Suntem onorati de asocierea cu Jack si muzica de calitate. “

Horia Brenciu: “Cind esti cu mine/Si ma simt bine,/Fac ce-mi spune inima!” – Asa a sunat una dintre piesele de pe noul album “37”, cintate live in spectacol si chiar asa s-a si intimplat! Am fost, inca o data, pe scena, un om fericit. Pentru toti prietenii care au fost la concert pe 24 iulie, la Costinesti, o mare imbratisare. HB orchestra a fost mai nebuna ca niciodata, iar Studio no.7 Jack Daniel’s a creat inca un concert de exceptie!”

Zdob si Zdup: “Studio No 7 Fest a fost o experienta de neiutat pentru noi si suntem foarte bucurosi ca am putut lua parte la un asemenea festival unic, atat prin istoria lui, cat si prin scenotehnica folosita la cele mai mari festivaluri. Intarti in aceasta mare familie a lui Jack Daniel’s, vom raspunde mereu pozitiv la evenimentele de acest gen, care aduc vibratii unice in viata unui artist. “

Despre Jack Daniel’s si muzica

„Studio No. 7 Fest – Jack Daniel’s Experience” este un eveniment interactiv mobil de exceptie si face parte integranta din turneul pe care acest ansamblu il face in vara lui 2010 in Europa.

Jack Daniel’s are o relatie stransa cu muzica, incepand inca din 1892, cand Jack a sponsorizat trupa care a intrat in legenda marcii: Silver Cornet Band. Acestia au promovat Jack Daniel’s timp de peste 20 de ani, apropiind oamenii intre ei si, totodata, de muzica buna si de whiskey-ul de calitate.

Foto: Victor Gheorghita

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *