free download 78 travel guides written by experts

Festivalul PLAI, finalist la European Festival Awards 2012

Vă anunţăm cu mare bucurie faptul că Festivalul PLAI a ajuns în faza finală a European Festival Awards.
Nominalizat la categoria Best Small European Festival (categorie în care se încadrează festivalurile care au până la 9.999 de participanţi), alături de alte peste 70 de evenimente din Europa, PLAI este singurul eveniment din România prezent pe lista scurtă, de 10 festivaluri, din care se va alege câştigătorul.

“Mulţumim foarte mult celor care ne-au susţinut prin votul lor. Să ajungem printre primele zece festivaluri înseamnă extrem de mult pentru echipa de voluntari şi toţi cei care, timp de 7 ediţii, au încercat să-şi aducă aportul în dezvoltarea culturală a Timişoarei. Mulţumim pentru încrederea oferită de autorităţile finanţatoare şi de suportul constant al sponsorilor. Votul publicului este un indicator foarte bun al aprecierii implicării acestora“, a declarat fondatorul PLAI, Norbert Tako, la aflarea veştii. Directorul European Festival Awards i-a anunţat pe organizatorii PLAI, în această dimineaţă, despre clasarea festivalului printre cele zece evenimente care au intrat în finală.

La această ediţie de European Festival Awards au participat peste 250 de festivaluri din 33 de ţări şi au votat peste 1 milion de persoane din 49 de ţări, pentru a-şi susţine evenimentul favorit.

Pe lista scurtă a categoriei Best Small European Festival se numară (în ordine alfabetică):
· Absolutely Free Festival (Belgia)
· Appletree Garden (Germania)
· Bialystok Pozytywne Wibracje Festival (Polonia)
· Grape Festival (Slovacia)
· Mini-Rock-Festival (Germania)
· Plai (România)
· Tauron New Music Festival (Polonia)
· Vestrock (Olanda)
· We Love Green (Franţa)
· Winterthurer Musikfestwochen (Elveţia)

Câştigătorii vor fi anunţaţi la ceremonia de gală ce va avea loc la Eurosonic Noorderslag în Groningen, Olanda în data de 9 Ianuarie 2013.

PLAI 2012 a fost realizat cu ajutorul a peste 45 de organizaţii (ambasade, centre culturale, ONG‐uri) ce au oferit, în total, în jur de 200 de activităţi în cele trei zile de festival. Ne-au fost alături: Fundaţia Rubin, Accesorii JUJU, AIESEC, Ambasada Portugaliei, Art ON, Asociația Charta, Asociaţia de Metafizică Geea Life şi Fundaţia Română de Qigong, Asociația Pet Hope în colaborare cu grupul de voluntari ACT, BEST Timișoara, Camarila Culturală, Punct de Vedere by upsidedown.ro, Grupul PINUL NEGRU – Asociaţia CERCETAŞII MUNŢILOR, Ceva de spus, Cloud Factory, Clubul de Go Walter Schmidt, Cup of Comix, Complex Art, Consiliul și Asociația Seniorilor din Timișoara, CS Gratzu, ECO CUB Timişoara, Edukube şi ProActive Communications, English through all Senses, FoodCrew, Grupul de Suport "Violeta", Institutul Cultural Francez, Institutul Intercultural Timișoara, Let’s Do it, Romania!, Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Marele Ecran, One Move, OpEN, Penitenciarul Timișoara, Prakriti School of Yoga, Salvați Copiii, Shadows Art, Super Smooth Studio, Teatrul German de Stat Timișoara, Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely si Verde pentru Biciclete.

Festivalul PLAI 2012 este organizat de Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara.

Finanţator principal: Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Timişoara | Casa de Cultură.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Investesc în dezvoltarea PLAI: Cabinetul Mercescu, Continental, Draexlmaier si Kathrein.

Sponsori: 360 Digital Print, Aquatim, Ciuc Premium, Contitech, Full Print Banat, IHM Total Consult, Rotary Club Cetate, SAR Security și Quark Motors.

Pentru mai multe informații despre eveniment, vă rugăm vizitaţi site-ul: www.plai.ro.

Bucuresti, 12.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *