free download 78 travel guides written by experts

Festivalul PLAI face strigare catre voluntarii din toata tara

Îți place Plai? Atunci ştiai sau afli că Plai este organizat 100% prin voluntariat, de către oameni ca tine şi ca mine, care pur şi simplu au visat acest eveniment şi l‐au construit de la zero. Vrei să ni te alături ca voluntar în organizarea celei de‐a 5‐a ediții a Festivalului Plai, care va avea loc în perioada 10‐12 septembrie 2010, la Muzeul Satului Bănățean din Timişoara?

Dacă da, iată câteva lucruri despre ce înseamnă, mai exact, să fii voluntar la PLAI. Înseamnă să doreşti contribui la organizarea unui eveniment de calitate, un eveniment divers, de care să se bucure oameni frumoşi. Înseamnă să-ţi doreşti să faci ceva să se întâmple, pentru că e nevoie de acel ceva. Înseamnă nopţi nedormite şi multe cafele, telefoane şi walkie-talkies. Înseamnă artişti extraordinari cu care vorbeşti despre muzica preferată, înseamnă ONG-uri care fac lucruri minunate, înseamnă să legi prietenii cu oameni pe care altfel nu i-ai cunoaşte. Să fii voluntar la PLAI înseamnă să ni te alături nouă, tineri ca şi tine care am îndrăznit să visăm frumos.

O mulţime de muncă te aşteaptă, aer proaspăt, iarba verde, oameni faini şi niste “joburi” Aleea Viilor B36 sc.B ap.4 Timişoara, Timiş, România, 300363 tel. / fax.: 0356 401777, e‐mail: birou@plai.ro
de bază din care să alegi.
* dacă te numeri printre cei energici şi plini de viaţă, amenajarea ţi se va potrivi ca o mănuşă (făcut baruri, ridicat corturi, pregătit saci, montat bannere … )
* dacă te ştii bun(-ă) de gură, te pricepi cu oamenii, ai zice că te potriveşti în echipa de PR (pus brăţări, explicat reguli la intrarea la PLAI)
* celor energici şi matinali (dar nu numai) li s-ar potrivi de minune să fie eco-fun (curăţenia de dimineaţă) şi bun-la-toate
* rezistent la ore târzii? excelent! avem un loc special de party-support person şi multe altele asemănătoare în care să ne arăţi ce poţi
* iar pentru superfanii artiştilor ce vor urca pe scena mare în acest an, le oferim un bonus: ocazia de a fi ghid de artist.

În cazul în care experienţa te recomandă spre un anumit domeniu sau te pricepi la altceva care ne-ar aduce un plus, te invităm să ne scrii. Intră pe //www.plai.ro/sustine-plai , la secţiunea “Voluntar pentru Plai”, descarcă de acolo Formularul de aplicaţie şi trimite-ni-l pe mail, la adresa birou@plai.ro, până pe data de 14 august 2010, ora 23:00.

Bucuresti, 10.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *