Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Festivalul PLAI 2018

Începe vânzarea biletelor pentru Festivalul PLAI 2018.

Începând de azi, 29 Martie şi până în 29 Aprilie 2018, se pot cumpăra abonamente pentru toate cele trei zile de festival, la preţul de 68 de lei. Valoarea abonamentului în perioada early bird este mai mică decât preţul biletului pentru o zi vândut în perioada evenimentului.

plai logo

“Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea casei de bilete pentru Festivalul PLAI. Ediţia din acest an este deja conturată și vom avea multe lucruri noi de comunicat şi de arătat iar pentru ca oricine să poată spune #plaiepersonal, anunţăm de astăzi o lună de early bird, cu un preţ foarte mic pentru abonament. Este invitaţia noastră pentru tineri, pentru familii, pentru publicul fidel, pentru cei care cunosc PLAI, dar şi pentru cei care sunt curioşi să descopere și să trăiască emoţiile festivalului”, a declarat Deea Rădulescu.

Abonamentul asigură accesul la toată experienţa PLAI: concerte de world music, nocturnal grooves, spectacole de teatru, peste 200 de ateliere, proiecţii de filme, expoziţii, instalații, foodcourt şi toată diversitatea de activităţi şi distracţie pe care PLAI le creează în regim de voluntariat în fiecare an.

Festivalul PLAI va avea loc în perioada 14-16 Septembrie 2018 la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Abonamentele se pot cumpăra prin Eventim și librăriile Cărtureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *