Kinodiseea

Festivalul Internațional de Statui Vivante continuă în Ferentari

Festivalul Internațional de Statui Vivante a debutat marți în grădina Casei Filipescu Cesianu cu un eveniment de excepție: Noaptea Statuilor Vivante, eveniment la care au participat peste 2000 de bucureșteni. Actorii teatrului împreună cu invitații din Austria au prezentat personaje din cele mai diverse, de la W.A. Mozart la Steve Jobs.

„Cele șase zile de festival care vor urma se vor adresa unor ținte absolut diferite, de la sofisticatul spectator pe care îl poate oferi cel mai mare parc bucureștean, Herăstrău, la spectatorul cartierelor dormitor ale sectorului VI și desigur la acela al unui cartier care încearcă din răsputeri să-și contrazică o istorie nu tocmai pozitivă, Ferentari, dar unde oamenii, tocmai din această cauză sunt poate mai atenți și mai încântați de ideea noastră de a ne fixa pentru două zile în frumusețea parcului Humulești aflat exact sub geamurile blocurilor lor.”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

statui-vivante_ferentari
Pentru urmatoarele două zile, în Parcul Humulesti, actorilor Teatrului Masca și invitaților din Austria li se vor adăuga invitații din China care vor da viață personajelor din „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale.

Trupa olandeză Adorabel va fi prezentă începând cu data de 2 iunie în Crângași cu zece statui absolut senzaționale, parte dintre ele fiind prezentate în premieră la Festivalul Internațional de Statui Vivante.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Teatrul Masca este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Municipiului București.

Detalii și program pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca
Parteneri: Primăria Sector 6, Centrul Cultural European Sector 6, Primăria Sector 5, Muzeul Municipiului București, Arcub
Proiect co-finanțat de: UNITER din încasările speciale ale Timbrului Teatral
Partener media oficial: TVR
Eveniment recomandat de: Europa FM
Parteneri media: Bucuresti FM, Sapte Seri, Ring, Yorick, PRwave, Curierul National, Divahair.ro, Catchy.ro, Eva.ro, Redactia4fun.ro, Larevista.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *