free download 78 travel guides written by experts

Festivalul de film si televiziune sportiva 2005

Eurosport a avut onoarea de a primi pe 1 noiembrie 2005 la Palazzo Giureconsulti din Milano, premiul festivalului «Film si televiziune sportiva Jaeger – Le Coultre 2005» pentru programul "VIP PASS special Bormio". Acest progam de tip magazin a castigat si Girlanda de Onoare, premiul intai la categoria show sportiv TV.

VIP Pass este un program–magazin de life style care prezinta imagini de culise, evenimente colaterale, staruri sportive si alte celebritati. «VIP Pass special Bormio» a facut o incursiune  speciala in culisele Campionatului Mondial de schi alpin de la Bormio, prezentandu-i pe Alberto Tomba pe scena alaturi de Paul Young in concertul sau, pe Kristian Ghedina care a filmat din tribuna ceremonia de deschidere cu propria camera video, pe Deborah Compagnoni care i-a invitat pe telespectatori sa-i admire casa si sa o insoteasca la un show de moda care a avut loc in timpul Campionatelor.

Eurosport a obtinut si Mentiunea de Onoare in categoria documentare – reportaje pentru programul "ESCAPE".

In emisiunea Escape pot fi admirate cele mai frumoase imagini din natura de pe tot globul, locuri unde omul poate ajunge si chiar concura in mediu natural. In editia castigatoare a acestui program subiectul s-au axat pe calatoria solitara a lui Mike Hom cu o ambarcatiune nemotorizata la Cercul Polar.

«Festivalul de film si televiziune sportiva» organizat de Federatia Internationala de film si televiziune sportiva, este cel mai important festival mondial dedicat acestui gen – recunoscut de Comitetul International Olimpic. Premiile se acorda anual  tuturor celor care  au jucat un rol semnificativ in promovarea imaginilor sportive, si in egala masura valorilor etice, culturale si sportive.

Grupul Eurosport reprezintă principala platformă multimedia din Europa, prin Eurosport, Eurosport 2, eurosport.com şi Eurosportnews.

Canalul sportiv pan-european Eurosport, cu programe comentate în 19 limbi, este urmărit în 104 de milioane de locuinţe, de 240 de milioane de telespectatori din 54 de ţări. Eurosport 2, noul canal de sport lansat pe 10 ianuarie 2005, este deja receptionat in 17 milioane de locuinte in 7 versiuni lingvistice in 39 de tari. eurosport.com, prezent în cinci versiuni lingvistice este de departe cel mai important site sportiv pan-european, cu 224 de milioane de pagini accesate lunar si cu 3,9 milioane de vizitatori pe luna (iulie 2005). Eurosportnews vine în completarea acestei platforme, cu ştiri de ultimă oră din lumea sportului.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *